gilangraphic 93 ارسال شده در فروردین 94 باسلام،سال نومبارک. این خبرخوانی که جومینا منتشر کرده حرف نداره ولی یک مشکل اساسی داره اونم اینه که اخبار جدیدو نمیاره اول.مثلا امروز 20 تا خبر تو صفحه اول میاره 20 تا خبر فردا جای اینکه جایگزین 20 تا خبر اول بشه میره تو صفحه دوم.اگه این مشکل حل بشه این افزونه خیلی افزونه خوبی میشه.اگه راه حلی داره لطفا راهنمایی کنید.ممنون 1 واکنش ها : pourmoshtagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin-joomla 4 ارسال شده در فروردین 94 در تنظیمات کامپوننت چک کنید آیا حالت نمایش برای صعودی یا نزولی دارد؟ لینک کامپوننت هم بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nohz 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان خسته نباشید من هم این افزونه رو نصب کردم ولی مشکل بروز رسانی خودکار داره. روی 10 دقیقه تنطیم کردم تا اخبار رو بگیره ولی چیزی نمیاره، ولی وقتی روی دریافت فید کلیک میکنم اخبار رو نمایش میده؟! دوستان لطفا راهنمایی کنند و بگن چطوری میشه کاری کرد تا به طور خودکار هر 10 دقیقه خبرها رو رو سایت نشون بده؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر