ebialfa 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام من درتغییر فونت عنوان موضوعات سایتم تغییراتی ایجاد کردم حالا نمیدونم کجا بوده . با توجه به تصویر زیر من یه جا فونتی رو تغییر دادم حالا فونت بخش دوم هرعنوان تغییر کرده. تصویر بالایی بعد از ایجاد تغییره ولی تصویر پایینی قیل از تغییر ... لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل رو از کجا باید برطرف کنم .... (تغییر فونت از مدیریت قالب اصلا ربطی به این مشکل من نداره .... با از کار انداختن پلاگین ها هم نه تغییری توی کلمات دیدم و نه نوع فونتشون ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ادرس سایت تان را قرار بدید و بصورت ساده بفرمایید دقیقا کدام قسمت را می خواهید چه تغییری بدهید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebialfa 1 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ادرس سایت تان را قرار بدید و بصورت ساده بفرمایید دقیقا کدام قسمت را می خواهید چه تغییری بدهید ؟ آقای میری خیلی ممنون سایت رو دوباره بارگذاری کردم مشکلم حل شد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر