mohsenilloveyou 13 ارسال شده در فروردین 90 با سلام و خسته نباشید... راستش من میخواهم سایتی مثل این سایت راه اندازی کنم: http://www.asan-charge.ir [align=JUSTIFY]من با صاحب این وبسایت که یکی از آشنایان می باشد صحبت کردم. می گفت: که شرکت آسان رایان برایشان راه اندازی نموده و یک جور سیستم همکاری در فروش است. یعنی آنها فقط باید بازدیدکننده جذب کنند و شارژ بفروشند و درصدی از این فروش(سوپسیت) را به حسابشان واریز می کنند. حالا سئوال من این است؛ من می خواهم وبسایتی عین همین داشته باشم، ولی با این تفاوت که می میخواهیم شماره شارژها را خودمان وارد کنیم. یعنی کل کار را خودمان انجام دهیم. نه اینکه در صدی کار کنیم. می خواستم بدانم اینطور چیزی وجود دارد یا نه؟ ممنون و متشکر.:thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_u139 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و خسته نباشید... راستش من میخواهم سایتی مثل این سایت شارژ راه اندازی کنم [align=JUSTIFY]من با صاحب این وبسایت که یکی از آشنایان می باشد صحبت کردم. می گفت: که شرکت آسان رایان برایشان راه اندازی نموده و یک جور سیستم همکاری در فروش است. یعنی آنها فقط باید بازدیدکننده جذب کنند و شارژ بفروشند و درصدی از این فروش(سوپسیت) را به حسابشان واریز می کنند. حالا سئوال من این است؛ من می خواهم وبسایتی عین همین داشته باشم، ولی با این تفاوت که می میخواهیم شماره شارژها را خودمان وارد کنیم. یعنی کل کار را خودمان انجام دهیم. نه اینکه در صدی کار کنیم. می خواستم بدانم اینطور چیزی وجود دارد یا نه؟ ممنون و متشکر.:thankyou:[/align] سلام ، اسکریپت این سایت بصورت نال شده هست یا خیر؟ میدونید چقدر پورسانت میدن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و خسته نباشید... راستش من میخواهم سایتی مثل این سایت شارژ راه اندازی کنم [align=JUSTIFY]من با صاحب این وبسایت که یکی از آشنایان می باشد صحبت کردم. می گفت: که شرکت آسان رایان برایشان راه اندازی نموده و یک جور سیستم همکاری در فروش است. یعنی آنها فقط باید بازدیدکننده جذب کنند و شارژ بفروشند و درصدی از این فروش(سوپسیت) را به حسابشان واریز می کنند. حالا سئوال من این است؛ من می خواهم وبسایتی عین همین داشته باشم، ولی با این تفاوت که می میخواهیم شماره شارژها را خودمان وارد کنیم. یعنی کل کار را خودمان انجام دهیم. نه اینکه در صدی کار کنیم. می خواستم بدانم اینطور چیزی وجود دارد یا نه؟ ممنون و متشکر.:thankyou:[/align] سلام ، اسکریپت این سایت بصورت نال شده هست یا خیر؟ میدونید چقدر پورسانت میدن؟ سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید طبق قوانین انجمن صحبت از اسکریپ های نال شده و یا لینک دهی ممنوع می باشد . با تشکر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi71 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام من هم مثل تو میخواستم یک وبسایت فروش کارت شارژ داشته باشم اما هنوز موافق نشده ام خود جومینا یکی طراحی کرده که خودت سریال کارت را وارد میکنی و همه کاره وبسایت هستی خیلی توپه اما یک اشکالی داره اونم اینکه فقط میتونی ایرانسل بفروشی و همراه اول نمیتونی من بغیر اینها میخواستم کارت اینترنت نیز بفروشم به مسئولین هم گفتم ولی هنوز خبری نیست امکانات سایت فروش کارت شارژ : 1.فروش کارت ایرانسل 2.همراه اول 3.کارت اینترنت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما با آقای تهرانی یا آقای رضایی تماس بگیرید تا سفارش شما رو انجام بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر