Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 باسلامبنده ماژول آیدانیوز رو نصب کردم کامل نصب شد اما وقتی میرم در مدیریت ماژول روش کلیک میکنم که تنظیماتشو انجام بده بالا بجای دکمه های ذخیره و ایناارر زیر میادMySQL server has gone away SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text, a.level, a.menutype, a.type, a.template_style_id, a.checked_out FROM zy3r9_menu AS a LEFT JOIN `zy3r9_menu` AS b ON a.lft > b.lft AND a.rgt < b.rgt WHERE a.published != -2 GROUP BY a.id, a.title, a.level, a.menutype, a.type, a.template_style_id, a.checked_out, a.lft ORDER BY a.lft ASCMySQL server has gone away SQL=SELECT user_id, (SELECT name FROM zy3r9_users AS u WHERE u.id = user_id) AS name FROM zy3r9_user_usergroup_map WHERE group_id >= 3 ORDER BY nameMySQL server has gone away SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text, a.level, a.menutype, a.type, a.template_style_id, a.checked_out FROM zy3r9_menu AS a LEFT JOIN `zy3r9_menu` AS b ON a.lft > b.lft AND a.rgt < b.rgt WHERE a.published != -2 GROUP BY a.id, a.title, a.level, a.menutype, a.type, a.template_style_id, a.checked_out, a.lft ORDER BY a.lft ASCخطا در بارگذاری افزونه: com_media, 1خطا در بارگذاری ماژول MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM zy3r9_modules AS m LEFT JOIN zy3r9_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN zy3r9_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2015-03-22 14:25:47') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2015-03-22 14:25:47') AND m.access IN (1,1,2,3) AND m.client_id = 1 AND (mm.menuid = 0 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering؟واسه چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما احتمالا دارد بدرستی نصب نشده باشد شما باید یکبار کاملا حذف کنید. از سایت مرجع دانلود و نصب کنید. به ورژن افزونه برای جوملا هم دقت کنید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 مرجع فارسیش چه سایتیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما منظور مرجع انگلیسی بود 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 انگلیسیش بدرد استفاده فارسی میخوره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوستان من از وب سایت جوملا هاست یک نسخه جدیدشو دانلود کردم اون قبلی رو هم پاک کردم بعد اومدم این جدیده رو نصب کردم با موفقیتم نصب شده اما نمایش نمیده باید چیکارکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 سلام این خطا زمانی وجود میاد که افزونه کلا پایگاه داده را نمیشناسه در ایدا نیوز یک دلیل مهم میتونه این باشه که سرور در هنگام تبدیل تصاویر و همچنین پردازش اطلاعات متنی کم میاره 1 واکنش ها : Mohammad-tashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 الان مشکلم اینه نسخه جدید رو نصب میکنم در لیست ماژول ها نمیاد در حالی ک زده نصب موفقیت آمیز چیکارکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 الان مشکلم اینه نسخه جدید رو نصب میکنم در لیست ماژول ها نمیاد در حالی ک زده نصب موفقیت آمیز چیکارکنم؟ سلام در دیتا بیس اطلاعاتی که از قبل مونده را پاک کنید افزونه را حذف کنید دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 سلام در دیتا بیس اطلاعاتی که از قبل مونده را پاک کنید افزونه را حذف کنید دوباره نصب کنید بیخیال اطلاعات هاست و سایت را برای من پست خصوصی کنید :-) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 پیام خصوصی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در فروردین 94 منظورون از حذف در دیتابیس حذف از همون جدول extention است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر