aminweb 26 ارسال شده در فروردین 94 ا سلام خدمت دوستان عزیزعید سال 94 مبارکدوستان من نیاز مبرم به یک تب ساز دارم که بجای تایتل ایکون قرار بدمیعنی بجای عنوان تب ها ... آیکون قرار بگیرهخواهش میکنم راهنماییم کنیدبی نهایت ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما بهترین راه اینه که شما تب ساز را بگیرید و جای تب ان ایکون قرار بدید. فکر کنم زودتر به نتیجه برسید چون بنده همچین چیزی متسفانه بیاد ندارم البته باید به css هم مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما بهترین راه اینه که شما تب ساز را بگیرید و جای تب ان ایکون قرار بدید. فکر کنم زودتر به نتیجه برسید چون بنده همچین چیزی متسفانه بیاد ندارم البته باید به css هم مسلط باشید من که منظورم همینه جای تب آن چطور آیکون قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود برشما شما فرمودید یک تب ساز معرفی کنید اما بنده منظورم این بود همین تب ساز های معمولی را نصب کنید و تغییر بدید. با css تغییرش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 94 درود برشما شما فرمودید یک تب ساز معرفی کنید اما بنده منظورم این بود همین تب ساز های معمولی را نصب کنید و تغییر بدید. با css تغییرش بدید میشه در زمینه تغییر css هاش مرا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام شما یه تب ساز نصب کنید بعد دمو انلاین بدید تا دوستان بتونن کمک کنن یا زهرا(س) ویرایش شده فروردین 94 توسط قدیر کیانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 94 سلام شما یه تب ساز نصب کنید بعد دمو انلاین بدید تا دوستان بتونن کمک کنن یا زهرا(س) خیلی ممنون آقای کیانی عزیز اما دوستان یکم پاسخ ها عجیب و غریبه من از شما راهنمایی حواستم شما یه چیزای دیگه میگید من خودمم میدونم دیگه اینارو اما راهکار میحوام با توضیحات نه اینکه ..... بازم از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کامل کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ببینید راهنمایی اینه که شما یا باید تب سازی بگیرید که مثلا بشه از تنظیمات عکس تب رو عوض کرد یا باید یک تب ساز ساده را با css تغییر بدید چطور ؟ خب باید css بلد باشید و با خاصیت background اینکار رو انجام بدید حال اگر css نمی دانید لطفا یک تب ساز نصب کنید و ادرس سایت تان را بدهید تا بنده یا دوستان دیگر به شما بگویند دقیقا در چه فایلی و چه خطی باید چه کدی را اضافه کنید دیگه از این ساده تر بنده قادر نیستم بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر