maysamsami 1 ارسال شده در اسفند 93 با سلام و خسته نباشید من کامپوننت خبرخوان که به تازگی در جومینا منتشر شده رو نصب کردم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-news/%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8.html من یک مشکل باهاش دارم سوالم اینه که کاربرد بروزرسانی داخلش به چه معنیه؟! چون اصلا بصورت خودکار بروزرسانی نمیکنه و خبرها رو نمی ذاره. همیشه باید بصورت دستی روی دریافت فید کلیک کنیم تا خبرها بیاد. پس این بروزرسانی معنیش چیه ؟ و سوال بعدیم اینه که آیا راهی هست که خبرهایی که قرارداده میشه بصورت خودکار ویژه هم بشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در اسفند 93 دوستان کسی نیست کمکی کنه؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nohz 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام منم نصب کردم همین مشکل رو دارم دوستان کسی نیست یه راهنمایی کنه و یا مشکل این افزونه رو برطرف کنه تا به صورت خودکار اخبار رو بگیره ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر