poyabahram 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام بنده سایتم به درستی و بدون نقص توی موبایل باز میشه ولی متاسفانه وقتی یکی از منوهای بالای سایتو توی موبایل انتخاب میکنم سایت کاملا محو و صفحه سفید میشه که مجبورم با موس موبایل صفحه سایتو با راست کشیدن پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام بنده سایتم به درستی و بدون نقص توی موبایل باز میشه ولی متاسفانه وقتی یکی از منوهای بالای سایتو توی موبایل انتخاب میکنم سایت کاملا محو و صفحه سفید میشه که مجبورم با موس موبایل صفحه سایتو با راست کشیدن پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام چه جالب 39نفر پست بندرو دیدن ولی نمیدونم نمیدونستن! میدونستنو جواب ...و یا دوست نداشتن جواب .. ولی دوستان این انجمن ها جهت پدا کردن راه کار جدید برای مشکلات پیشروی همه درست شده این رسالت یه انجمن باید باشه غیر این معنی دیگه ای داره لطفا یک مقدارز بررسی کنید با تشکر سال نو مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در اسفند 93 چه جالب 39نفر پست بندرو دیدن ولی نمیدونم نمیدونستن! میدونستنو جواب ...و یا دوست نداشتن جواب .. ولی دوستان این انجمن ها جهت پیدا کردن راه کار جدید برای مشکلات پیشروی همه درست شده این رسالت یه انجمن باید باشه غیر این معنی دیگه ای داره لطفا یک مقدارز بررسی کنید با تشکر سال نو مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 بنده اصلا مطلبتونو ندیده بودم لطفا آدرس سایت رو بدید بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر