pegahmht 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید(خیلی فوریه) من پشتیبان یه سایت جوملایی هستم که قالب اون سایت brandon هست حالا باید این قالب رو در سایت دیگه ای (جوملایی) کپی کنم و این کار هم کردم یعنی فولدر قالب brandon رو زیپ کردم و در تمپلیت سایت مقصد آپ کردم ولی در ادمین جوملا سایت مقصد در مدیریت قالب ,قالب brandon نمایش داده نمیشه من باید چی کار کنم که بتونم یه قالب رو کپی کنم در سایت دیگه ای؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید(خیلی فوریه) من پشتیبان یه سایت جوملایی هستم که قالب اون سایت brandon هست حالا باید این قالب رو در سایت دیگه ای (جوملایی) کپی کنم و این کار هم کردم یعنی فولدر قالب brandon رو زیپ کردم و در تمپلیت سایت مقصد آپ کردم ولی در ادمین جوملا سایت مقصد در مدیریت قالب ,قالب brandon نمایش داده نمیشه من باید چی کار کنم که بتونم یه قالب رو کپی کنم در سایت دیگه ای؟ سلام باید فایل های قالب رو کامل زیپ کنید و از منو حذف و نصب سایت دوم نصب نمایید که xml رو بخونه ویرایش شده اسفند 93 توسط Mohammad-tashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر