m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام - من کلی تحقیق کردم و فهمیدم برای فروش فایل تو سایتم نمی تونم رو جی استور اصلا حساب باز کنم چرا ؟ چون 1-فایلهای من حجیم هستن 2- فایلهام رو هاست دانلود هستن و همین دو دلیل تا به اینجا فکر کنم کفایت کنه ! حالا من چیکار کنم ؟ کلی این در و آن در زدم تا آخر فهمیدم تنها چاره جوملا 2 هست که با ترکیب paper download + j download + zarinpal میتونم این سیستم رو طراحی کنم تا انتظاراتی که در بالا گفتم رو هم داشته باشه حالا نظر شما چیه ؟ چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 دیدی - دادا - هیچ پاسخی براش نیست هیچ راهی نیست برام جز کوچ به عقب به ورژن 2 خدا حافظ جوملا 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 no way ? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 خوب با همینا طراحی کنید اگر مشکلتون ورژنشه که باید بگم فعلا نسخه انگلیسی رو از سایت اصلیش دریافت کنید و تا فارسی سازی صبر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در فروردین 94 الان با این مشکلم تو جوملا 3 حل میشه ؟ فروش فایل جوملا 3 - هدیه نوروزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 بله این افزونه بسیار عالی است و محیط گرافیکی زیبایی دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در فروردین 94 همه چی تو آموزشش بود ولی آیا این افزونه قابلیت فروش فایلهای چند پارتی رو داره یا خیر؟ مثلا یک فایل 200 مگی رو میخواهیم در دو فایل زیپ 100 مگی در یک خرید قرار بدیم نه در دو خرید یعنی یه فایل چند پارتی بفروشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 اینو با آقای تهرانی صحبت کنید احتمالا بتوانند براتون اضافه کنند 09123025356 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در فروردین 94 ایشون تو انجمن نیستنند ؟ و اینکه آپگریت این افزونه رایگانه ؟ خودشون عرض کردن تو آ»وزش اشکالات رو بگید تا حل کنیم و به یه افزونه قدرتمند تبدیلش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام جناب تهرانی مدیر جومینا هستند و در انجمن هم هستند حتما پاسخگو خواهند بود یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر