mk21 56 ارسال شده در اسفند 93 با سلام دوستان میخوام در کامپونت فوق چند تا تغییر اعمال کنم از دوستان هر کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنه. در عکس زیر که قسمت سبد خرید کلی مشتری هستش میخوام قسمت های بروزرسانی و تعداد رو حذف کنمقسمت های مشخص شده در عکس در عکس زیر هم که مربوط به سبد خرید داخل تک محصولات هستش میخوام بخش قیمت قدیم که روش خط کشیده شده رو در صورت امکان بردارم و در عکس زیر که بخش سبد خرید کوچک هستش هممیخوام کمی شکیل تر و زیبا تر باشهمثلا با عکس یا چیز دیگه..با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 این تغییرات بجز قسمت تعداد رو میشه با css برداشت آدرس رو بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در اسفند 93 این تغییرات بجز قسمت تعداد رو میشه با css برداشت آدرس رو بفرمایید erayaneh.ir بخش گرافیک / کارت ویزیت ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در اسفند 93 قسمت قیمت قدیم که بستگی به خود شما داره باشه یا نباشه. موقع ارسال قیمت می تونید این قسمت رو نزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) برای قیمت قدیم: http://www.erayaneh.ir/media/k2store/css/k2store.css در این فایل آخرش کد زیر رو بنویسید: .product_price{ display:none; } بروزرسانی تعداد محصول مشاهده نگشت ویرایش شده اسفند 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در اسفند 93 برای قیمت قدیم: http://www.erayaneh.ir/media/k2store/css/k2store.css در این فایل آخرش کد زیر رو بنویسید: .product_price{ display:none; } بروزرسانی تعداد محصول مشاهده نگشت ممنون و متشکر چند تامشکل دیگه ای رو که داشتم با ور رفتن با phpو css حل شد اما یه مشکل دیگه دارم به تصویر نگاه کنید میخوام اون قسمت جداول خالی رو که مشخص کردم و در بخش سبد خرید هستش رو بردارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر