رفتن به مطلب
nahal67

سئو سایت و .htaccess

پست های پیشنهاد شده

با سلام

من دیروز خواستم سئو سایتم رو فعال کنم ، برای همین به قسمت تنظیمات سایت در مدیریت جوملا رفتم و در قسمت سئو سه گزینه اول رو روی بله و گزینه آخر رو روی خیر تنظیم کردم، سایتم با خطای 404 مواجه شد، به cpanel رفتم و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام دادم، سایتم بالا میومد ولی خطاهای زیادی داشت مثلا منو نبود و به جاش 5 تا خطا نوشته بود و.... این موضوع رو با هاستم در میون گذاشتم اون گفت که نسخه php  رو تغییر بده حالا من نسخه php رو روی 5.3قرار دادم. سایتم بالا میاد بدون خطا ولی در هر مرورگر به یه حالت میاد مثلا در internet explorer ناقص بالا میاد، در google chrom هم همینطور. سرتون رو درد آوردم!!!! لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم. ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام

اگر بک آپی از ساییتون دارید ، برگردونید

برای انجام سئو هم باید از یکی از افزونه ها استفاده کنید ، و در تنظیمات اصلی جوملا فقط باید گزینه mod rewrite رو فعال کنید

و فایل htaccess رو تغییر نام بدید

یاعلی

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...