nahal67 1 ارسال شده در اسفند 93 با سلام من میخوام روی سایتم افزونه Rsfirewall رو نصب کنم ولی هرجا نسخه فارسی این افزونه رو دیدم برای جوملا 2.5 نبوده. میشه کمک کنید نسخه فارسی شده مربوط به جوملا 2.5 رو پیدا کنم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikheradmand 2 ارسال شده در اسفند 93 با سلام من میخوام روی سایتم افزونه Rsfirewall رو نصب کنم ولی هرجا نسخه فارسی این افزونه رو دیدم برای جوملا 2.5 نبوده. میشه کمک کنید نسخه فارسی شده مربوط به جوملا 2.5 رو پیدا کنم ممنونم سلام خدمت شما http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/extensions-security/%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA.html 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 افزونه RSFirewall افزونه ای تجاری بوده و نسخه رایگان آن در سراسر وب یافت نمیشود. برای خرید این افزونه همراه با لایسنس اختصاصی به جومینا مارکت مراجعه نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر