moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان دو تا سوال داشتم ممنون می شم پاسخ بدین اول اینکه بعضی از کدها هستن که میگن باید در تگ <body> قرار بگیرند. می خواستم بدونم این تگ در کجا قرار داره؟ یعنی باید وارد چه فایلی از هاست بشم که بتونم به این تگ، کد مورد نظر خودم رو اضافه کنم؟ دوم اینکه اگر من یک کد Css داشته باشم، مثلا بخوام برای نقل قول در سایت این کد رو قرار بدم باید این کد رو در کدوم فایل از هاست قرار بدم؟ ممنون بابت پاسختون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز تگ body که در فایل index.php قالبتون هست برای ویرایش css ها هم باید فایل template.css قالب رو ویرایش کنید یاعلی 2 واکنش ها : moh377 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز تگ body که در فایل index.php قالبتون هست برای ویرایش css ها هم باید فایل template.css قالب رو ویرایش کنید یاعلی در ادامه کاملکردن پست کاربر گرامی musio عرض کنم نکاتی که ایشون عرض کردند قبلش باید معمولا بیاد یعنی: دوست عزیز تگ body که معمولا در فایل index.php قالبتون هست برای ویرایش css ها هم معمولا باید فایل template.css قالب رو ویرایش کنید در صورتی که از قالبی استفاده می کنید که فریم ورک دارد درون فایل index تگ body وجود ندارد همچنین ممکن است فایل Template.css نداشته باشید. 2 واکنش ها : moh377 و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 در ادامه کاملکردن پست کاربر گرامی musio عرض کنم نکاتی که ایشون عرض کردند قبلش باید معمولا بیاد یعنی: دوست عزیز تگ body که معمولا در فایل index.php قالبتون هست برای ویرایش css ها هم معمولا باید فایل template.css قالب رو ویرایش کنید در صورتی که از قالبی استفاده می کنید که فریم ورک دارد درون فایل index تگ body وجود ندارد همچنین ممکن است فایل Template.css نداشته باشید. سلام ممنون از شما و آقای musio عزیز! خوشبختانه فایل template.css رو پیدا کردم. قالبی که بنده استفاده می کنم فریم ورک دارد درون فایل index تگ <body> وجود ندارد. اما با روشی که خود شما در تاپیک دیگه گفتید فایل ها رو جستجو کردم و تعداد زیادی فایل index پیدا شد که دارای تگ <body> هستند. در واقع فایل index که در داخل روت اصلی قالب هست این تگ رو نداره اما index هایی که در داخل پوشه ها (پوشه هایی مثل html و admin و غیره) هستند این تگ رو دارند. و نکته ای که درباره ی این index ها وجود داره این هست که بین تگ <body> و <body> خالی است و میشه گفت در داخلشون فقط چهار تا تگ وجود داره و کدی نداره.حالا به نظر شما و آقای musio کدی که می خوام اضافه کنم باید در کدوم فایل index قرار بگیره؟ یعنی حتما باید فایل ایندکسی باشه که در روت اصلی قالب است یا خیر؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید تا خودم بتونم مشکل رو حل کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 میخواید کد اضافه کنید یا کدی رو ویرایش کنید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 میخواید کد اضافه کنید یا کدی رو ویرایش کنید می خوام یک کد اضافه کنم که مربوط به شبکه های اجتماعی است. خودش گفته قطعه کد داده شده رو باید قبل از <body/> قرار بگیره اما اشاره نکرده در چه فایلی باید قرار بگیره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 شما درون یک ماژول درون سایت خود منتشرش کنید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 شما درون یک ماژول درون سایت خود منتشرش کنید یعنی یک ماژول دستی HTML بسازم و کدم رو در اون قرار بدم؟ در واقع من می خوام از سرویس addthis استفاده کنم. تجربه ی کار باهاش رو نداشتین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 بله مشکلی نداره خیر با این سیستم کار نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 HTML دستی رو هم ساختم اما باز هم تاثیری نداشت. اگر افزونه ای پیدا بشه که دراین تاپیک گفتم تقریبا میشه بیخیال این افزونه شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 ایا کدجاوا اسکریپت داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 ایا کدجاوا اسکریپت داره بله دقیقا کد جاوا اسکریپت داره و گفته قبل از تگ <body/> قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 از ویرایشگر jce (تنظیمات پلاگینش) کدهای ممنوعه جاوا اسکریپت روپاک کنید تا درست بشه 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 از ویرایشگر jce (تنظیمات پلاگینش) کدهای ممنوعه جاوا اسکریپت روپاک کنید تا درست بشه تنظیمات پلاگین رو بررسی کردم کد های ممنوعه ی جاوا اسکریپت رو مشاهده نکردم. فکر می کنم فعلا اگر بتونم افزونه ای پیدا کنم که بتونه شبکه های اجتماعی که توش عضو هستم رو نشون بده بهتره چون افزونه هایی برای به اشتراک گذاری مطالب دارم اما افزونه ای که شبکه های اجتماعی رو مثل jj social slider نشون بده خیلی نیاز دارم. هر بار هم این افزونه رو نصب کردم مشکلی به وجود اومد. یعنی حتی توی ماژول ها هم وجود نداشت! حالا نمی دونم به خاطر نسخه ی جوملام هست یا خیر. شما نمی تونید لینک درستی از این افزونه بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر