bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 من قبلا یه ماژولی دیده بوده که منوهای سایت رو به منوی روانی و متحرک تبدیل می کرد. اسمشو یادم رفته. کسی اسم این ماژول رو می دونه تا من دانلود کنم؟ می خوام آخرین مطالب سایت رو توش نشون بدم و نمیخوام جای بیشتری اشغال کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام منوها یا آخرین مطالب!!!؟ در این خصوص بارها در انجمن بحث و افزونه هایی معرفی شدن... (لطفا ابتدا جستجو کنید...!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mardane 11 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگر منو میخواهید که بنده پیشنهاد میکنم از SuperFishMenu استفاده کنید . ( احتمالا هم همین مژآول مد نظرتونه ) و اگر هم میخواهید که مطلب رو نمایش بدید . که باید یه کمی بیشتر توضیح بدید و یا حداقل یه دمویی از ماژول مورد نظرتون نشون بدید . دانلود ماژول از روی سرور جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13023551451.zip روزتون خوش موفق وسربلند وپایدار باشید یا حق ------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر