milad_jps 0 ارسال شده در اسفند 93 با درود من یکی از قالبهای این سایت رو دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم. که دو پوشه داره به اسم های images و tamplate . اما از اینجا به بعدشو نمیدونم چطوری بذارمش به عنوان قالب سایتم. آیا باید برم تو قسمت افزونه ها و اونو آپلود کنم یا جور دیگه ای باید کار کنم؟ ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 با سلام به انجمن خودتون خوش اومدید شما یک فایل زیپ شده دارید که باید از مسیر مدیریت افزونه ها اقدام به نصبش کنید مثل همه افزونه ها بعد از مسیر افزونه ها -> مدیریت قالب ها ، قالب مورد نظر رو به صورت پیش فرض درمیارید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milad_jps 0 ارسال شده در اسفند 93 خوب من هر قالبی رو که از این سایت دانلود میکنم وقتی فایل رو اد میکنم که نصب کنه اخطار میده. که فایل مورد نظر یافت نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 خوب من هر قالبی رو که از این سایت دانلود میکنم وقتی فایل رو اد میکنم که نصب کنه اخطار میده. که فایل مورد نظر یافت نشد باسلام فایل رو اکسترکت کنید ، احتمالا داخلش مجدد فایل زیپ شده هست یاعلی 1 واکنش ها : av_admin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر