joomlafan 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام دوستان من ماژول اسکرول متن عمودی جومینا دانلود کردم متاسفانه نمیدونم متن را در کجا باید وارد کنم وارد ماژول میشم هییچی جایی برای ورود متن نیست جوملا من 2.5 هست مرسی ویرایش شده اسفند 93 توسط joomlafan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 93 با سلام این افزونه برای جوملا 1.5 است 1 واکنش ها : joomlafan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlafan 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام این افزونه برای جوملا 1.5 است سلام ممنونم از پاسختون لطفا افزونه ای که همین کار برای جوملا 2.5 انجام بده لطفا به من معرفی کنید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlafan 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان من به شدت به افزونه ای که این کار را کند نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 93 حتما برای 2.5 هم منتشرش میکنم اصلا درستش هم کرده ام منتها باید بستش را ایجاد کنم 1 واکنش ها : joomlafan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر