ehsan1 17 ارسال شده در اسفند 93 سلام افزونه گالری ویدویی جوملا را نصب کردم اما ویدیویی منتشر نمیشود بعد از چند دقیقه برای بارگزاری به صفحه اصلی مدیریت جوملا رفرش شده و هیچ ویدویی آپلود نمیشود... با پسوندهای مانند flv و mp4 و ,... هم تست کردم اما نشد اگر گالریی ویدیویی مناسب و بدون مشکل میشناسید ممنون میشم لینک بدید اگر قابلیت فراخوانی از اپارات هم داشته باشد ممنون میشم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان و اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 از جوملا 2.5 استفاده می کنید یا 3 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اسفند 93 از جوملا 2.5 استفاده می کنید یا 3 اگر از 3 استفاده میکردم قطعا در بخش جوملا 3 این مورد را ارسال میکردم جوملا 2.5 استفاده میکنم و شدیدا به این گالری ویدیویی نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید گالری ویدویی ساده و بدون مشکل اگر قابلیت فراخوانی از آپارات را هم داشته باشد فبحل مراد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اسفند 93 نتونستم مشکلو حل کنم اگر افزونه گالری ویدیوی سالم میشناسید معرفیی بفرمایید دوستان ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر