venuslaser 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام چطور می توانم نماد الکترونیکی یا زرین پال در سایتم را در وسط صفحه قرار بدم (منظورم موقیعت ماژول نیست) الان به سمت راست صفحه می باشد. www.venus-laser.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام منظورتون از وسط صفحه چی هستش؟؟ بیشتر توضیح بدید تا راهنمایی کنم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
venuslaser 0 ارسال شده در اسفند 93 باسلام منظورتون از وسط صفحه چی هستش؟؟ بیشتر توضیح بدید تا راهنمایی کنم یاعلی سلام ببینید الان وقتی لوگو نماد الکترونیکی را نگاه میکنید به سمت راست مایل است مثل راست چین حالا میخوام وسط چینش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در اسفند 93 سلام ببینید الان وقتی لوگو نماد الکترونیکی را نگاه میکنید به سمت راست مایل است مثل راست چین حالا میخوام وسط چینش کنم سلام لطفا دسترسی بدید.(پ خ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر