alijoon_60 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خدمت همه سروران گرامی من یه سایت خبری دارم درست می کنم و تقریباً تمامی کارهاش تموم شده ولی توی قسمت تبلیغات،موقعیت (ads) به یه مشکل خوردم که خیلی کلاف ام کرده، هر کاری می کنم نمی تونم فاصله بین عکس ها و فایل های فلش تبلیغاتی بندازم و همشون زیر هم قرار می گیرند و بهم وصل می شن !!؟ من فایل template.css رو خیلی با هاش کار کردم ولی جایی نداره که تغییر بدم و اوون تبلیغات از هم فاصله بگیره ! :@ سایت من فعلاً offline هستش و روی wamp بارگزاری کردم لطفاً اساتید کمک کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اگه بتونید از قالبتون یه دمو آنلاین بدید بهتر میتونم کمکتون کنم . فکر کنم از طریق margin بتونی از هم جداشون کنی موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه پیشنهاد دارم فایل های موردنظرت رو در یک ماژول html دستی اونجوری که می خواین وارد کن بعد بذار تو موقعیت موردنظرت موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر