arashmmm1414 34 ارسال شده در اسفند 93 سلام ، کامپوننت فوکاگالری یه سری ماژول و پلاگین داره یه پلاگین هست جهت افزودن تصویر از گالری فوکاگالری در مطلب این پلاگین رو فعال هم کرده ام ولی چطورعمل میکنه؟!!! یعنی مثلا بخوایم در جایی از متن در قسمت مدیریت مطلب عکسی رو از فوکاگالری وارد کنیم باید چه کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در اسفند 93 سلام ، کامپوننت فوکاگالری یه سری ماژول و پلاگین داره یه پلاگین هست جهت افزودن تصویر از گالری فوکاگالری در مطلب این پلاگین رو فعال هم کرده ام ولی چطورعمل میکنه؟!!! یعنی مثلا بخوایم در جایی از متن در قسمت مدیریت مطلب عکسی رو از فوکاگالری وارد کنیم باید چه کرد سلام/زیر ادیتور مطلبت یک دکمه اضافه می کنه که می تونی توسط اون گالریتو تو مطلب قرار بدی 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اسفند 93 سلام/زیر ادیتور مطلبت یک دکمه اضافه می کنه که می تونی توسط اون گالریتو تو مطلب قرار بدی ضمن تشکر اگر گزینه وجود نداشته باشه چی؟ البته من کامپوننت رو به درستی نصب کرده ام پلاگین مربوطه هم فعال هست و کامپوننت رو از خود همین سایت جومینا http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/image-gallery/phocagallery.html دانلود کرده ام و معتبر هست ورژن جوملای من هم 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اسفند 93 سلام/زیر ادیتور مطلبت یک دکمه اضافه می کنه که می تونی توسط اون گالریتو تو مطلب قرار بدی ضمن تشکر اگر گزینه وجود نداشته باشه چی؟ البته من کامپوننت رو به درستی نصب کرده ام پلاگین مربوطه هم فعال هست و کامپوننت رو از خود همین سایت جومینا http://www.joomina.i...ocagallery.html دانلود کرده ام و معتبر هست ورژن جوملای من هم 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در اسفند 93 ضمن تشکر اگر گزینه وجود نداشته باشه چی؟ البته من کامپوننت رو به درستی نصب کرده ام پلاگین مربوطه هم فعال هست و کامپوننت رو از خود همین سایت جومینا http://www.joomina.i...ocagallery.html دانلود کرده ام و معتبر هست ورژن جوملای من هم 2.5 هست دوست عزیز شما اگر پلاگین و نصب و فعال کرده باشید زیر ادیتور شما یک دگمه اضافه میشه تا اونجا که یادمه فکر کنم رو دگمه نوشته باشه تصویر فوکاگالری،یا حالا هرچی . اگر این دگمه نیست یعنی پلاگین مربوطه یا نصب و یا فعال نیست. 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در اسفند 93 دوست عزیز شما اگر پلاگین و نصب و فعال کرده باشید زیر ادیتور شما یک دگمه اضافه میشه تا اونجا که یادمه فکر کنم رو دگمه نوشته باشه تصویر فوکاگالری،یا حالا هرچی . اگر این دگمه نیست یعنی پلاگین مربوطه یا نصب و یا فعال نیست. ضمن تشکر مسئله اینجاست که هم نصب است و هم فعال ولی گزینه ای موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در فروردین 94 ضمن تشکر مسئله اینجاست که هم نصب است و هم فعال ولی گزینه ای موجود نیست دوستان هنوز کسی نیست بدونه مشکل از کجاست؟ من تمامی موارد گرفته شده رو بررسی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 از جوملا جهانی هم یکبار بگیرید و نصب کنید تست کنید 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر