m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام من تصمیم دارم یه هاست دویست مگی برای آپلود سایتم و یه هاست ده گیگی برای آپلود فایلهام بگیرم این دو سرویس جدا ارائه میشه حالا سوال اول من ************************** 1-برای پلاگین جی استور امکان این که لینک خارج از سرور اصلی سایت یعنی همون هاست دویست مگی باشه رو داره یعنی من فایلم رو - رو هاست دانلودم یعنی ده گیگی آپلود کنم و لینکش رو برای فروش رو جی استور بزارم؟ 2-چون هاست دانلود جداست نمی تونم پس از این افزونه استفاده کنم درسته ؟ چون باید فاایلها تو پوشه ی خودش باشن البته با توجه به عکسی که تو بالا گذاشتم که قوانین هاست دانلود هست همه ی سوالاتم رو جواب بدید منظورم این اسکریپت هست بچه ها برای وی ای پی http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-vip-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84.html 3-نمیشه تو اون افزونه وی ای پی تو پوشه ی دانلودش به جای فایل آدرس لینک گذاشت ؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 فکر می کنم با تغییر در پایگاه داده بتوان چنین کاری کرد ولی در مدیریت j2store چنین امکانی تا بحال مشاهده نکرده ام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر