imansham 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام.در جومشاپینگ یک بخشی هست بنام متن ثابت که داخلش میشه متن جدید درست کرد.کاربردش چیه ؟چجوری میتونم ازش استفاده کنم ؟لطفا واضح توضیح بدید ، تازه کارم. ------------------------------------------------------------------------کسی چیزی نمیدونه ازش ؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط رضا قاسمی لطفا اسپم ارسال نکنید.دوپست ادغام شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 93 سلام در بخش های مختلف جوم شاپینگ میتونی متن وتوضیحات بزاری مثل قوانین و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام در بخش های مختلف جوم شاپینگ میتونی متن وتوضیحات بزاری مثل قوانین و... خوب چجوری ازش استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 93 سلام خوب وارد قسمت مربوطه شو وقسمتی که میخواهی ویرایش کن متن مورد نظر بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام خوب وارد قسمت مربوطه شو وقسمتی که میخواهی ویرایش کن متن مورد نظر بزار منظور شما از قسمت مربوطه چیه ؟ مثلا یک متن هست زده ، Terms of Service من داخلش یک متنی میزارم. بعد چجوری باید بگم که این متن رو کجا نمایش بده ؟! اونجا فقط یک جا هست واسه تایپ متن، دیگه نگفته که کجا نمایش میده متن رو. یا اصلا من یک متن ثابت جدید میخوام بزارم. چجوری باید بگم که کجا نمایشش بده ؟!! اینکه در چه جایی متنم رو نمایش بدم مشکل دارم. کجای جومشاپینگ باید برم تنظیم کنم ؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 93 سلام مگه جوم شاپینگ فارسی نصب نکردی این قسمت مربوط به قوانین سرویس هست متن مورد نظردر قسمت تایید نهای گذینش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام مگه جوم شاپینگ فارسی نصب نکردی این قسمت مربوط به قوانین سرویس هست متن مورد نظردر قسمت تایید نهای گذینش میاد 1- در پایان یک لینک میاد که توش زده همون رو... اما وقتی روش کلیک میکنم، دوباره همون صفحه لود میشه. یعنی هیچ متنی نمایش داده نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر