m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام - من میخوام فایلهام رو به صورتی بفروشم که طرف اومد رو صفحه محصول اول لینکای دانلودش نباشهبعد رو پرداخت کلیک کنه بره صفحه مثلا بانک ملت پرداخت رو انجام بده بعد بعد به طور خودکار برگرده به صفحه یدانلود و لینکها رو ببینه و دانلود کنهدر ضمن میخوام لینکهایی که کاربر ایکس بعد پرداخت براش نمایان میشه قابل کپی نباشهیعنی تو سیستم شخص دیگه قابل دانلود نباشه و فقط خود شخص خریدار بتونه دانلود کنه----------------اول یه کامپونت که انتظاراتم رو برآورده کنه و به بانک ملت وصل بشه معرفی کنیدو سوال دیگه من آیا من نیاز دارم اول فروشگاه ساز نصب کنم ؟بعد سیستم مثلا اتصال به بانک---------------کلا من گیج شدمشما بگید برای انتظاراتی که در بالا گفتم مرحله به مرحله باید چیکار کنم و چی نصب کنم ؟بچه ها این مناسبه آیا ؟http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.htmlفقط آیا واسه درگاه بانک ملتش چیزی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اسفند 93 وقت بخیر فروشگاه ساز j2store استفاده نمایید اگر حوصله کنید از امکاناتش شگفت زده خواهید شد تمامی درگاه ها + پلاگین های آن موجود است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 وقت بخیر فروشگاه ساز j2store استفاده نمایید اگر حوصله کنید از امکاناتش شگفت زده خواهید شد تمامی درگاه ها + پلاگین های آن موجود است موفق باشید این افزونه مگه برای فروش فایل هم هست ؟ مگه کارش فقط ثبت درخواست خرید برای ارسال فیزیکی یعنی همون پست نیست ؟ یعنی میشه باهاش لینک دانلود هم فروخت ؟ آیا امکان اینکه لینک دانلود فقط با سیستم کسی که خرید رو انجام داده هست یعنی رو سیستم بقیه اون لینک کار نکنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اسفند 93 وقت بخیر بله امکاناتی که مد نظر دارید داخل آن وجود دارد موفق باشید 1 واکنش ها : m-biainja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 ممنون - بعدش این رو خود جوملا نصب میشه و یا باید مثل اسکریپت وی ای پی رو سرور جداگونه نصبش کرد ؟و سوال دوم میتونم رو ومپ سرور لوکالنصبش کنم و تنظیماتش رو انجام بدم بعدا رو سرورم آپلود کنم همه ی سایتم رو ؟ برای پلاگین مشکلی نداره ؟و سوال آخر مثلا من جی استور رو دانلود کردم و رو ومپ سورور نصب کردم یا هر پلاگین دیگه ای رو - من دیگه نیازی به فایل اصلی که دانلود کردم که ندارم >؟ منظورم وقتی هست که میخوام سایت رو آپلود کنم رو سرور اینتر نتیو سوال آخر الان من کودومو دانلود کنم برای زرین پال !!! تو خود جی استور برای زرین پال یه لینک دیگه داده گفته برید اینجا یعنی اول باید ابنوhttp://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-j2store.htmlبعد اینوhttp://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-j2store-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84.htmlنصب کنم ؟چجوریاس ؟اون اولی چیه ؟----------------------------------------------------------------------------------------------------------!?----------------------------------------------------------------------------------------------------------بچه ها مهمه تو رو خدا سوال آخرو جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اسفند 93 وقت بخیر دوست عزیز به جای منتظر و اسپم دادن کافی بود یکم جستجو کنید تمامی سوالات شما قبلا به طور کامل و دقیق در انجمن پاسخ داده شده است 1 - مفهوم سوال شما نفهمیدم ، بهتر به سایت اصلی مراجعه نمایید و آموزش هایی که به صورت فیلم گذاشته اند نگاهی کنید بسیار جالب و زیبا هستند 2 - بله می تونید 3 - خیر ندارید فایل ها درون مدیریت محتوا جوملا نصب شده اند ، فایل های خام نیازی نیست، این از اون سوال ها بود 4 - سوال قبلیتون آخری بود، ولی باز سوال کردید بهتره اول شما سایت خودتان را کامل کنید و بعد روی اینترنت بیاورید و سپس درگاه های بانکی رو تست کنید نصب درگاه هیچ مشکلی نداره، ی جستجو کوچیک کنید متوجه خواهید شد که چندین گروه این درگاه بانکی را ارائه داده اند از جمله خود جومینا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر