مهدیه 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان؛ من دارم روی قالب JA Biz کار می کنم. و در قسمت تغییر لینک آیکن سایت های اجتماعی مشکل دارم. این قالب برای این کار از یک ماژول سفارشی استفاده کرده که کد درون آن، این است: <!-- AddThis Follow BEGIN --><div class="addthis_toolbox"><a class="addthis_button_facebook_follow" addthis:userid="joomlart"><i class="fa fa-facebook"></i></a><a class="addthis_button_twitter_follow" addthis:userid="JoomlArt"><i class="fa fa-twitter"></i></a><a class="addthis_button_rss_follow" addthis:userid="joomla.org/rss.html"><i class="fa fa-rss"></i></a></div><script type="text/javascript" src="//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-523d4894767843b5"></script><!-- AddThis Follow END --> اول اومدم به جای عبارت joomlart کلمه موردنظر خودم رو گذاشتم (تا لینک سایت اجتماعی به لینک مورد نظرم درآید). ولی با این کار کل لینک از بخش frontend حذف می شود! فکر می کنم از قمست کد باید اصلاح شود. ولی راهشو بلد نیستم اگر کسی تجربه ایی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر