کشاورز 2 ارسال شده در اسفند 93 با سلام و احترام دوستان دنبال کسی میگردم که کامپوننت آر اس ممبرشیپ رو برام تو جوملا 3.3 نصب کنه و تست کنه خودم این کامپوننت رو از ************ گرفتم ولی هیچ قسمتش کار نمیکنه دوستان اگه کسی هست ممنون میشم هزینش رو اعلام کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 93 با سلام مشکل رو به پشتیبانی سایتی که افزونه رو از اونجا خریداری کردید گزارش کنید تا براتون برطرف کنند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سید هادی 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام و خسته نباشید من روی جولا 3 نصب کردم تست کردم هیچ مشکلی نداشت نمی دونم شما به من ایمیل بزنید تابهتون راحلش بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در اسفند 93 با سلام و خسته نباشید من روی جولا 3 نصب کردم تست کردم هیچ مشکلی نداشت نمی دونم شما به من ایمیل بزنید تابهتون راحلش بگم پس از دو هفته کاشف به عمل اومد که جوملای من 3.4 هستش و این کامپوننت روی چوملای 3.4 کار نمیکنه به نظرتون من میتونم جوملام رو به نسخه های پایین تر انتقال بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر