farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 93 با سلامافزونه ای نیاز دارم که بتونه چند تا کالا رو نشون بده و طرف با دیدنشون بتونه همونجا سفارش بدهمثلا ما افزونه های فروشگاهی زیاد داریم که همگی مراحل خرید رو دنبال می کنند. اما اگر بشه این مراحل دنبال نشه و بعد از زدن کلید خرید که البته این کلید هم به کلمه سفارش تبدیل بشه، بتونه چند مورد دیگه هم به سبد سفارشتاتش اضافه کنه بعد بره به سبد سفارش و سفارش رو ارسال کنه. فقط جایی باشه که طرف بتونه شماره موبایل و اسم رو بده کافیه.در کل باید بگم که من یک سری محصول دارم که مشتری باید بره تو سایت و شکل و قیافه و قیمت رو ببینه اگر خواست همونجا سفارش بده.خیلی گشتم اما هنوز چیزی پیدا نکردم.دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 93 با سلام اگر درست متوجه منظورتون شده باشم یک چیزی مثل لینک زیر نیاز دارید http://demo.themeparrot.com/restaurant/index.php/food-menu/break-fast لینک فوق ، دموی خود J2store هست قابلیت افزودن فیلد سفارشی رو هم داره . یک مقدار هم ترجمه دکمه هاش رو تغییر بدید میشه همونی که میخواهید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر