arian_mba 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام اول باید بگم بابت کم بودن اطلاعاتم معذرت میخوام چون هیچ نوع اطلاعات فنی ندارم . مجموعه گالری فوکا را از سایت دانلود کردم و دونه دونه نصب کردم توی ماژولها و پلاگین ها هم اضافه شدن و فعالشون کردم مشکلم اینجاست که برخلاف همه افزونه هایی که نصب می کنم فوکا توی کامپوننت ها اضافه نشده و نمیدونم چطوری باید برم توی تنظیماتشو گالریمو بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام به انجمن خودتون خوش اومدید مطمئن هستید که کامپوننت فوکا رو هم نصب کردید ؟؟؟ درضمن احتمال داره افزونه ناقص بوده.. از کجا دریافت کردید؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arian_mba 0 ارسال شده در بهمن 93 ممنونم از سایت جومینا گرفتم یه فایل زیپ بود که توش کلی افزونه فوکا بود که هرکدوم زیپ بودن اولی را باز کردم و همه افزونه ها رو همونطور زیپ شده نصب کردم هرکدومم نصب میکردم پیغام نصب موفق میداد بعدا توی ماژول ها و پلاگین ها رفتم که غیر فعال بودن و فعالشون کردم اما توی کامپوننت ها نیومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام ببینید اول باید کامپونن1 رو نصب کنید بعد بقیه الحاقات com_phocagallery یا یه همچین اسمی باید اول نصب بشه و تست کنید که درست کار میکنه یا نه؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arian_mba 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام ببینید اول باید کامپونن1 رو نصب کنید بعد بقیه الحاقات com_phocagallery یا یه همچین اسمی باید اول نصب بشه و تست کنید که درست کار میکنه یا نه؟؟ یاعلی همین کار رو کردم مشکل الان این شده که نصب میشه توی کامپوننت هم میاد اما کلا سایت رو از کار میندازه ارور میده یا اصلا موقع نصب متوقف میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام یک کامپوننت دیگه رو تست کنید یاعلی 1 واکنش ها : arian_mba نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر