phipo 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام این افزونه در سایت من تا زمانی که قسمت ""تو رفتگی جعبه ی متن خبر"" بر روی 5px باشه ******ارتفاع باکس عجیب غریب نمایش داده میشه! (این عکس) *****و برای نمایش باکس باید عددی بزرگ بهش بدم، که متاسفاته به همون اندازه متن از سمت راست فاصله میگیره (این عکس). لطفا بفرمایید من چکار کنم که متن از راست با border به اندازه 5px فاصله بگیره در عین حال ارتفاع باکس مثل تصویر اول نشه. در ضمن انواع ماژول های خبری دیگه رو هم تو همین موقعیت قرار دادم درست کار کردند (مثل aida news 2 یا gk5 news یا latest news enhanced اما متاسفانه بخوبی این کار من رو راه نمی اندازند.(مشکل از قالب نیست). با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام این افزونه در سایت من تا زمانی که قسمت ""تو رفتگی جعبه ی متن خبر"" بر روی 5px باشه ******ارتفاع باکس عجیب غریب نمایش داده میشه! (این عکس) *****و برای نمایش باکس باید عددی بزرگ بهش بدم، که متاسفاته به همون اندازه متن از سمت راست فاصله میگیره (این عکس). لطفا بفرمایید من چکار کنم که متن از راست با border به اندازه 5px فاصله بگیره در عین حال ارتفاع باکس مثل تصویر اول نشه. در ضمن انواع ماژول های خبری دیگه رو هم تو همین موقعیت قرار دادم درست کار کردند (مثل aida news 2 یا gk5 news یا latest news enhanced اما متاسفانه بخوبی این کار من رو راه نمی اندازند.(مشکل از قالب نیست). با تشکر باسلام آدرس سایت رو بفرمایید تا بشه چک کرد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phipo 0 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) باسلام آدرس سایت رو بفرمایید تا بشه چک کرد یاعلی در حال راه اندازی است البته ویرایش شده بهمن 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر برای حل این مشکل در تظیمات مربوط به ماژول قسمتی وجود دارد برای ارتفاع ماژول که در حال حاضر عدد 105% ذخیره شده است که کافی است آن را به پیکسل وارد نمایید مثال 75px فکر میکنم با عدد 60 الی 75 مشکل شما حل شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phipo 0 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) وقت بخیر برای حل این مشکل در تظیمات مربوط به ماژول قسمتی وجود دارد برای ارتفاع ماژول که در حال حاضر عدد 105% ذخیره شده است که کافی است آن را به پیکسل وارد نمایید مثال 75px فکر میکنم با عدد 60 الی 75 مشکل شما حل شود موفق باشید دوست عزیز خدا خیرت بده، مشکل حل شد ممنون مدیران لطف کنند آدرس سایت رو که نوشتم پاک کنند ممنون میشم. ویرایش شده بهمن 93 توسط phipo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر