imansham 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام. من توی سایتم یک سری مطلب گذاشتم اما این مطالب نیازمند این هست که عکس هایی هم براشون بزارم ، و کیفیت این عکس ها خیلی مهمه که بالا باشه و عکس هایی که من میزارم سایزشون 1920 در 1080 هست. از پلاگین MULTITHUMB هم برای گزاشتم WATERMARK روی عکس ها استفاده میکنم. بعد روی عکسی که داخل پست هست وقتی موس رو میبرم شبیه ذره بین میشه، و وقتی روش کلیک میکنم عکس بزرگ رو نشون میده. اما مشکل کار اینجاست که عکس بزرگ شده توی مانیتور های 1920 فقط خوب جواب میده اما توی یک مانیتور کوچیک تر از صفحه زده بیرون و نصف عکس نمایش داده میشه فقط ، از بس که بزرگه برای اون مانیتور. باید چیکار کنم که عکسم حداکثر اندازشو وقتی روش کلیک میکنن، به اندازه مانیتور بگیره. یا به یک نسبت مناسبی بزرگ بشه. توی MULTITHUMB هرچی گشتم چیزی ندیدم که بشه کنترلش کرد. البته یه قسمت داره که میگه اندازه سایز عکس اصلی رو چقدر کنم؟! اما من میخوام همون 1920 باشه اما توی مانیتور کویچیکتر متناسب نشونش بده ، خودکار کوچیکش کنه که 100 در 100 ده ، عکس داخلش دیده بشه. راه حلی سراغ دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 سلام. من توی سایتم یک سری مطلب گذاشتم اما این مطالب نیازمند این هست که عکس هایی هم براشون بزارم ، و کیفیت این عکس ها خیلی مهمه که بالا باشه و عکس هایی که من میزارم سایزشون 1920 در 1080 هست. از پلاگین MULTITHUMB هم برای گزاشتم WATERMARK روی عکس ها استفاده میکنم. بعد روی عکسی که داخل پست هست وقتی موس رو میبرم شبیه ذره بین میشه، و وقتی روش کلیک میکنم عکس بزرگ رو نشون میده. اما مشکل کار اینجاست که عکس بزرگ شده توی مانیتور های 1920 فقط خوب جواب میده اما توی یک مانیتور کوچیک تر از صفحه زده بیرون و نصف عکس نمایش داده میشه فقط ، از بس که بزرگه برای اون مانیتور. باید چیکار کنم که عکسم حداکثر اندازشو وقتی روش کلیک میکنن، به اندازه مانیتور بگیره. یا به یک نسبت مناسبی بزرگ بشه. توی MULTITHUMB هرچی گشتم چیزی ندیدم که بشه کنترلش کرد. البته یه قسمت داره که میگه اندازه سایز عکس اصلی رو چقدر کنم؟! اما من میخوام همون 1920 باشه اما توی مانیتور کویچیکتر متناسب نشونش بده ، خودکار کوچیکش کنه که 100 در 100 ده ، عکس داخلش دیده بشه. راه حلی سراغ دارید ؟ نام کلاس تصاویر را بیابید و width:100% و max-width :1920px و height:auto بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در بهمن 93 نام کلاس تصاویر را بیابید و width:100% و max-width :1920px و height:auto بگذارید منظورتون چیه از نام کلاس را بیابید ؟ کجا پیداش کنم ؟ یکم واضح تر توضیح بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 منظورتون چیه از نام کلاس را بیابید ؟ کجا پیداش کنم ؟ یکم واضح تر توضیح بدید. خواهشمندم دمو بگذارید تا روشنتر بگوییم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در بهمن 93 خواهشمندم دمو بگذارید تا روشنتر بگوییم دمو چیه ؟ چجوری بزارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 شما ادرس سایتت رو اگه روی هاست هستش بزار به این میکن دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر