irmacfa 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام وقت بخیر از آنجا که اکثر انجمن ها سیستم انجمن خودشون رو با نرم افزار مدیریت در موبایل Tapatalk همگام سازی کردند و ما نیز بیشتر در این سایت پیگیر و فعال هستیم درخواست فعال سازی این نرم افزار رو و اتصال آن به انجمن خواستارم . با تشکر / علی قنبری 3 واکنش ها : رضاقاسمی، AmIn1412 و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 93 سلام نظر بسیار خوبی هست در اولین فرصت برسی می کنم یا حق 4 واکنش ها : رضاقاسمی، AmIn1412، مسجد جامع پیامبر اعظم (ص) و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در اسفند 93 سلام نظر بسیار خوبی هست در اولین فرصت برسی می کنم یا حق یه پلاگین هست اگر شد حتما فعالش بکنید خیلی نیازمند این انجمن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام نظر بسیار خوبی هست در اولین فرصت برسی می کنم یا حق خخخ بررسی نکردین ؟ منتظر هستیمااا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در آبان 94 سلام آقا خواهشن اقدام کنید برای این پلاگین در انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 94 سلام چه عجب اینقدر اصرار دارید ؟ 1 واکنش ها : irmacfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irmacfa 5 ارسال شده در آبان 94 سلام چه عجب اینقدر اصرار دارید ؟ برای اینکه نیاز یک سایت هست روی موبایل هم مدیریتش کنیم شیر مادرت نصبش کن سخت هست با سیستم آمدن به انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فارس هاستینگ 2 ارسال شده در آذر 94 سلام با نظر دوستمون موافقم اکثر انجمن های بزرگ استفاده میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر