نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 سلاممن کمک فوری نیاز دارم.میخواستم روی سایت این کامپوننت رو نصب کنم.با موفقیت نصب میشه ولی وقتی ادرس سایت رو مینویسم پیام خطای 404 میاد.سئوی خود جوملای من فعال.حتی وقتی jAutoMeta رو هم نصب کردم چنین خطایی میداد.مشکل چیه؟؟لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما htaccess رو تغییر نام دادید ؟ دقت کنید اون فایلی که خالی هست رو باید اول پاک کنید و مجدد htaccess.txt اصلی رو تغییر نام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما htaccess رو تغییر نام دادید ؟ دقت کنید اون فایلی که خالی هست رو باید اول پاک کنید و مجدد htaccess.txt اصلی رو تغییر نام بدید سلام متشکرم فقط فایل htaccess.txtرو به .htaccessتبدیل کردم.همین(نقطه قبل اش هست) ایا کار دیگه ای هم نیازه؟؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما خیر کار دیگه ای نیاز نداره فقط اینکه فایل .htaccess که تغییر نام دادید رو با یک ویرایشگر باز کنید ببینید درونش کدها وجود دارند یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما خیر کار دیگه ای نیاز نداره فقط اینکه فایل .htaccess که تغییر نام دادید رو با یک ویرایشگر باز کنید ببینید درونش کدها وجود دارند یا خیر سلام متشکرم.ولی من این کار رو قبلا انجام دادم بعد نصب کردم و این مشکل وجود داشت.الانم وجود داره.هنوز.کد ها هم درون فایل هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما با غیر فعال کردن افزونه مشکل حل میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما با غیر فعال کردن افزونه مشکل حل میشه ؟ بله حل میشه. ولی من میخوام از این افزونه استفاده کنم.اگر غیر فعال کنم که نمیتونم استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما افزونه را غیر فعال کنید سئو جوملا را فعال کنید فایل هم تغییر نام داده باشه باز هم مشکل دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما افزونه را غیر فعال کنید سئو جوملا را فعال کنید فایل هم تغییر نام داده باشه باز هم مشکل دارید ؟ سلام بله بازم صفحه سفید میاد برای سایت مگر اینکه غیر فعالش کنم؟ چی کار میشه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما صفحه سفید تا به حال نمی آمد ! کلا افزونه و سئو جوملا را غیر فعال کنید فایل را هم به htaccess.txt تغییر بدید. یعنی txt آخرش را اضافه کنید مجدد تست کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر اجازه بدید مرحله به مرحبه جلو بریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما صفحه سفید تا به حال نمی آمد ! کلا افزونه و سئو جوملا را غیر فعال کنید فایل را هم به htaccess.txt تغییر بدید. یعنی txt آخرش را اضافه کنید مجدد تست کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر اجازه بدید مرحله به مرحبه جلو بریم سلام تا قبل از نصب acesef و فعال کردنش سایت سفید نیست و به محض فعال کردنش سفید میشه. دوباره مراحل رو رفتم بازم مشگل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر