B.Z 1 ارسال شده در فروردین 90 با سلام ببخشید خیلی گشتم ولی پیدا نشد گفتم مزاحم بشم من ماژول اسلاید شو مخصوص جومینا رو نصب کردم ولی وقتی وارد قسمت ماژول برای تنظیم عکس میشم هیچ قسمتی نداره ممنون میشم راهنمایی کنید :heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست مشکل از افزونه نیست. مشکل اینه که این افزونه مخصوصه 1.5 هست و شما ضاهرا از جوملا1.6 استفاده میکنی. موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
B.Z 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام ممنون از شما میشه یک ماژول اسلاید شو که برای 1.6.1 باشه معرفی کنید گشتم ولی تجاری بود :s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اینجا رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-2401.html?highlight=%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%B4%D9%88 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر