ali2535 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان جوملا یک پلاگین داره برای ایجاد تب، اینو من نصب کردم توی مطالب یک گزینه دیگه میاره ایجاد تب اینو که میزنی کد زیر اضافه میشه میتونی هرجا خواستی تب ایجاد کنی {tab عنوان تب 1} متن شما ... {tab عنوان تب 2} متن شما ... {/tabs} تا اینجا درست من عنوان تب ها رو میذارمو متنشم مینویسم بعد اینو اضافه میکنه ولی داخل سایت وقتی روی تبها کلیک میکنی برای بار اول محتویات رو نشون میده ولی برای بار دوم که روی تب ها میری و کلیک میکنی چیزی رو نشون نمیده پاک میشه دوباره که صفحه رو referesh کنی نشون میده بعد دوباره برای بار دوم پاک میشه نمیدونم کسی به این موضوع برخورده یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در شهریور 94 دوستان لطفا یک نفر کمک کند یک ماژولی هست بنام tab gk5 ایجاد تب که توسط همین جومینا فارسی شده است. من نصبش مینکم ولی هرچه روی ایجاد تب جدید کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده ؟ چکارش باید بکنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 sp tab نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر