rashidd 2 ارسال شده در بهمن 93 با سلام من از افزونه پرداخت جامع جومیناملت استفاده می کنم توی قسمت در حال ورود به در گاه پرداخت لطفا صبر کنید گیر می کنه و وارد پرداخت نمی شه همه تایپیک ها رو هم چک کردم مشکل حل نشده خواهشن تست کنید ببینید مشکل چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوست عزیز ما چطور چک کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در بهمن 93 cactusmobile.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما حدس بنده اینه که بانک ای پی سرور شما را ست نکرده است! از این بابت مطمئن هستید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در بهمن 93 مطمئن هستم ip سالم هست چون با پرداخت ملت جومشاپینگ توی خود سایت راحت وصل می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما با قالب دیگری تست کنید اطلاعات واردی خود را هم تست کنید سالم باشد منظور همان اطلاعات بانک خود می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در بهمن 93 همه درست و صحیح می باشند می دونم مشکل از کامپوننت پرداخت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما بنده هم در حال تست تمامی موارد می باشم که در نهایت به قول خود شما امکان دارد مشکل از کامپوننت باشد با قالب دیگری هم تست کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در بهمن 93 بله با قالب های دیگر هم تست کردم مشکل داشت لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در بهمن 93 خوهشا یکی مشکل کامپوننت رو برطرف کنه بلاخره یکی باید بلد باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر