hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام در قالب unique در قسمت سمت راست اگر ماژولها دارای عنوان باشند درست نمایش داده می شود ("نظر سنجی" در عکس) اما اگر عنوان نداشته باشد نمایش دچار مشکل می شود ("حاضرین در سایت" در عکس) دوستان راهنمایی کنند چطور باید این مشکل را بر طرف کرد متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 باید هدر ماژول از عکس جدا باشد و تنظیم شود ( کلاس هایی برای این قسمت نوشت) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 وقتی عنوان فعال است این قسمت برای عنوان استفاده می شود #pw_6_3_wrapper .moduletable h3{ background-image: url(../images/right_title.png); background-position:top right; background-repeat:no-repeat; margin-left:-19px; margin-right:-25px; line-height:60px; padding-right:45px; color:#355E5F; font-size:13px; } اما وقتی عنوان فعال نباشد همین قسمت استفاده نمی شود و در نتیجه به شکلی که کذاشتم تبدیل می شود مشکل من این است که وقتی h3 وجود نداشته باشد باید از چه عنوانی برای کد استفاده کرد تا درست کار کند :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من این تمپلیت رو ندارم که دقیق خدمتتون بگم ولی در تمپلیتهای استاندارد با استفاده از پسوند کلاس ماژول _none این کار رو میتونید انجام دهید.اگر دمویی بگذارید دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 از اینجا دانلود کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13020074581.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 شاید مشکل از منطق قالب باشه ، باز اگر کسی نظری داره بگه متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز الان قالب رو دیدم متاسفانه ساختار قالب به شکلی هست که این مشکل رو ایجاد میکنه اگر بخواهید که تغییر کنه باید در ساختار کلاسها و سی اس اس قالب تغییراتی ایجاد بشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 سلام مشکل از منطق قالب نیست ببینید این قالب با هدر برای ماژول ها طراحی شده حالا شما میخواهید ماژولی هدر نداشته باشه ربطی به منطق قالب نداره برای ان کار باید کلاس تعیین کنید و خودتون کدهاش را تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام کمر همت را بالا زدم و یک دستی به سر و گوش قالب زدم و فکر کنم درست شد، می توانید در دموی زیر نگاه کنید http://tooshe.co.cc راستی نظر فراموش نشود متشکرظاهرا co.cc ق ی ل ت ر شده برای دیدن دمو به آدرس زیر بروید http://tooshe.vv.cc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 خوبه دوست عزیز ولی سایتتون خیلی سنگینه و در IE8 مشکلات زیادی داره. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 سلام با تشکر از Sir_Amin ، این قالب با IE8 هم تست شده و مشکلی ندارد و با سرعت مناسبی بالا می آید ظاهرا مشکل از سیستم خودتان است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز سایت شما مشکل داشته باشه که سودی به حال من نداره! این گذارش Browsershot هست اگر سرورهای اونا مشکل داره هم تقصیر من نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام با ie8 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداره موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 یعنی اینجا http://browsershots.org/screenshots/8bfba4b7f0d6c7d3c2f6003f9a335f54 سایت داره درست نمایش داده میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 گفتم که مشکل از سیستم خودتان است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 خدا از دهنتون بشنوه انشالله یروز Browsershot مال من بشه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 بنده اصراری ندارم شما بگو چرا در سیستم خودم درست نمایش داده می شه؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 من نمیدونم نظر شما در مورد Browsershot چیه ولی من از سیستم شما که هیچ از سیستم خودم هم بیشتر قبولش دارم البته خیلیها تو دنیا با من در این مورد موافق هستند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در فروردین 90 آقای شمسی هم که تست کردند گفتند مشکل نداره ie هم معضلی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوستان من از طریق سیستم خودم که ie پیش فرضش ie8 هست نگاه کردم . در ضمن میتونید با ieتستر هم تستش کنید با نسخه های مختلف ie دوستان لطفا بحث رو بی خودی کش ندید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام هومن جان آقا امین درست میفرمایند من با ie تستر , تستش کردم مشکل داره .... شاید بخاطر این در سیستم من درست نمایش میده چون سیستم من win7 هست و وژنش کمی بالاتر هست. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر