مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام من یک فرم با فرم ساز می سازم و زمانی که آن را به یک منو تخصیص میدهم ارور میدهد صفحه که شما برای دسترسی می خواهید وجود ندارد. علت چیست منون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما فرم ساز شما چیست ؟ فرمی که می سازید فعال و برای سطح دسترسی عمومی هست؟ سطح دسترسی منو هم برسی کنید 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما فرم ساز شما چیست ؟ فرمی که می سازید فعال و برای سطح دسترسی عمومی هست؟ سطح دسترسی منو هم برسی کنید نمی دونم قاطی کرده سایت یک بار درست میشه و یک بار ارور میده شاید به خاط کامپوننت ace sef باشد فرم ساز من ار اس فرم هست بله همه چیز اوکی هست ولی فرم یک بار کار می کنه و یک بار خراب هست البته من افزونه جهان.. رو روش نصب کردم برای پرداخت انلاین و درواق زمانی که فرم پر می شود می شود پرداخت هم کرد -------------------------------------------------------------------------------------------------------- زمانی که این گزینه رو اد می کنم اینطور می شود single product همه چیز بهم میریزه باید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما ظاهرا مشکل دوتا شده الان مشکل نمایش در منو حل شده یا خیر ؟ اگر بلی سوال جدید تان را در تاپیک جدید بپرسید لطفا 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما ظاهرا مشکل دوتا شده الان مشکل نمایش در منو حل شده یا خیر ؟ اگر بلی سوال جدید تان را در تاپیک جدید بپرسید لطفا ببینید این ها همه یک مشکل هست زمانی که قیمت و پلاگین پرداخت را اضافه می کنم به فرم، فرم غیر فعال می شود و دیگر منو نمیتواند آن را نشان دهد ولی 10 دقیقه بعد امتحان می کنم می بینم درست شده و فرم را نشان می دهد و دوباره پس از مدتی فرم غیر فعال می شود نمیدانم مشکل از چیت شاید فرم ساز خراب هست -------------------------------------------------------------------------------------------------------- زمانی که کش جوملا را پاک می کنم فرم ها در هر شرایطی کار می کنند ولی همین که جوملا دوباره کش می کنه همه چیز ار کار میافته لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در بهمن 93 سلام متاسفانه این افزونه با سیستم کشینگ جوملا مشکل داره و اگر پلاگین System Cache Plugin فعال باشه اینطوری میشه که در کار این افزونه خلل وارد میکنه بهترین راهش اینه که این پلاگین سیستمی کشینگ رو غیرفعال کنی راه دیگه اینکه دو خط زیر رو به کدهای افزونه اضافه کنی $cache =& JFactory::getCache('com_rsform'); $cache->clean(); این خطوط رو باید به فایلی که در مسیر زیر هست اضافه بکنی components/com_rsform/controller/adapter.php حالا بعد از اضافه کردن این کدها همونطور که انجام داده اید باید این فرم موردنظررو به یک آیتم منو اختصاص بدید که از طریق آدرس مستقیم کامپوننت بهش دسترسی امکانپذیربشه.که آدرس مستقیم افزونه میشه: index.php?option=com_rsform اگه مشکلی در کار بود در تنظیمات سایت گزینه mod_rewrite و آدرس بهینه برای موتورهای جستجو رو غیر فعال کنید بدرود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام متاسفانه این افزونه با سیستم کشینگ جوملا مشکل داره و اگر پلاگین System Cache Plugin فعال باشه اینطوری میشه که در کار این افزونه خلل وارد میکنه بهترین راهش اینه که این پلاگین سیستمی کشینگ رو غیرفعال کنی راه دیگه اینکه دو خط زیر رو به کدهای افزونه اضافه کنی $cache =& JFactory::getCache('com_rsform'); $cache->clean(); این خطوط رو باید به فایلی که در مسیر زیر هست اضافه بکنی components/com_rsform/controller/adapter.php حالا بعد از اضافه کردن این کدها همونطور که انجام داده اید باید این فرم موردنظررو به یک آیتم منو اختصاص بدید که از طریق آدرس مستقیم کامپوننت بهش دسترسی امکانپذیربشه.که آدرس مستقیم افزونه میشه: index.php?option=com_rsform اگه مشکلی در کار بود در تنظیمات سایت گزینه mod_rewrite و آدرس بهینه برای موتورهای جستجو رو غیر فعال کنید بدرود... ممنون ولی همه این کار هارو کردم درست نشد زمانی که درگاه آنلاین را بهش وصل می کنم اینطور میشه و به مشکل بر میخورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر