saintanger 5 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشیدیک قالب جوملا شبیه به این میخواستمhttp://www.flsmidth.com/***********************************مچکرم ... ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadimtn 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام. اول از همهی عالمان جوملا معذرت خواهی میکنم که به این درخواست دوستمون پاسخ میدم... .. . . دوست عزیز با کمی وقت گذاشتن خیلی راحت خودتون میتونین همچین قالبی پیدا کنین و به اون صورتی که میخواین شخصی سازی کنین. نیازی به این نیست که کار رو به دیگران بسپرین. چون اینجوری چیزی یاد نمیگیرین. . بنده قالب zt zenia رو پیشنهاد میکنم. برای اسلاید شو هم میتونید تو افزونه هایی که برای جوملا منتشر شده یکی رو با سلیقه خودتون انتخاب کنید. فکر کنم این ماژول هم به کارت بیاد: Slideshow CK با این ماژول میتونی برای هر عکس توضیح بذاری. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام. اول از همهی عالمان جوملا معذرت خواهی میکنم که به این درخواست دوستمون پاسخ میدم... .. . . دوست عزیز با کمی وقت گذاشتن خیلی راحت خودتون میتونین همچین قالبی پیدا کنین و به اون صورتی که میخواین شخصی سازی کنین. نیازی به این نیست که کار رو به دیگران بسپرین. چون اینجوری چیزی یاد نمیگیرین. . بنده قالب zt zenia رو پیشنهاد میکنم. برای اسلاید شو هم میتونید تو افزونه هایی که برای جوملا منتشر شده یکی رو با سلیقه خودتون انتخاب کنید. فکر کنم این ماژول هم به کارت بیاد: Slideshow CK با این ماژول میتونی برای هر عکس توضیح بذاری. ممنون جناب پروفسور که جواب سوالم رو دادید ولی وقتی شما متوجه کوچکترین نکته از این سوال نشدید لطفا هنگام پاسخ دادن جو ندید به مسئله من دنبال یه اسلایدری هستم که مثل سایتی که معرفی کردم منو داشته باشه، چیدمان سایت رو که به راحتی میشه 1000 تا قالب مثلش پیدا کرد بابت وقتی که گذاشتید و قالبی که معرفی کردید متشکرم اما پاسخگو نیاز من نبود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 شلام این اسلاید شو وجود نداره برای جوملا د. راه .حود داره؟ 1) خودتون از اول بنویسید 2) با یکم خلاقیت با یه اسلاید شو و یه افزونه اکاردئون یا منو اکاردئونی این قسمت رو بتونی در بیاری یا علی 2 واکنش ها : saintanger و majid321 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadimtn 2 ارسال شده در بهمن 93 ممنون جناب پروفسور که جواب سوالم رو دادید ولی وقتی شما متوجه کوچکترین نکته از این سوال نشدید لطفا هنگام پاسخ دادن جو ندید به مسئله من دنبال یه اسلایدری هستم که مثل سایتی که معرفی کردم منو داشته باشه، چیدمان سایت رو که به راحتی میشه 1000 تا قالب مثلش پیدا کرد بابت وقتی که گذاشتید و قالبی که معرفی کردید متشکرم اما پاسخگو نیاز من نبود موفق باشید سلام. سوال دقیقتون باعث جواب دقیق شد. اونجوری که من متوجه شدم یه اسلایدشو میخواستین که توضیحاتی هم نشون بده. منم یه افزونه معرفی کردم! 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوست عزیز فکر کنم موضوع تاپیک را بد نوشتید چون شما فرمودید قالبی با چنین اسلایدر و دوست عزیزمون نیز راهنمایی فرمودند بهتر بود تاپیک را با موضوع درخواست ماژول اسلایدر ایجاد میکردید دوستان راهنمایی دقیقتری میکردند من دقیقا همین اسلایدر را برای جوملا دیدم ولی یادم نیست توی کدوم سایت بود حتما براتون کمی جستجو میکنم و انشاالله که بتونم لینکش رو براتون پیدا کنم درضمن یه سری هم به لینک زیر بزنید و دموی تمامی اسلایدرها را ببینید انشاالله شاید زودتر به نتیجه رسیدید http://extensions.joomla.org/ 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر