parand 0 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلام دوستان بنده فونت یکان رو به فایل های Css پوشه Css-Compiled قالب معرفی کردم وتمام صفحات قالب به خوبی با فونت یکان بارگزاری میشد ولی وقتی کش جوملا رو پاک کردم به حالت اولیه خودش بازگشت ، دوستان گفتن چون قالبت گنتری هستش باید فونت رو به فایل template.less معرفی کنی منم فونت یکان رو به template.less واقع درپوشه less قالب معرفی کردم ولی بااین کار فقط صفحه اول سایت فونت یکان میگیره مابقی صفحات سایت همون فونت پیش فرض هستند ، دراینجا هم فایل وهم تصویر ازمدیریت قالب رو براتون پیوست دادم؟ ممنون میشم منوراهنمایی بفرمایید؟کارم خیلی ضروریه؟ less.zip ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا در انتخاب عنوان تاپیک دقت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان بنده فونت یکان رو به فایل های Css پوشه Css-Compiled قالب معرفی کردم وتمام صفحات قالب به خوبی با فونت یکان بارگزاری میشد ولی وقتی کش جوملا رو پاک کردم به حالت اولیه خودش بازگشت ، دوستان گفتن چون قالبت گنتری هستش باید فونت رو به فایل template.less معرفی کنی منم فونت یکان رو به template.less واقع درپوشه less قالب معرفی کردم ولی بااین کار فقط صفحه اول سایت فونت یکان میگیره مابقی صفحات سایت همون فونت پیش فرض هستند ، دراینجا هم فایل وهم تصویر ازمدیریت قالب رو براتون پیوست دادم؟ ممنون میشم منوراهنمایی بفرمایید؟کارم خیلی ضروریه؟ در کنار فایل های css یک پرونده با نام custom.css بسازید (اگر نبود) سپس فونت را درون این پرونده فرا بخوانید گمان می کنم درست بشود. برای بیشتر framwork ها کار می کند گمان می کنم گانتری هم اینطور باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parand 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوست عزیز فایلی به نام Custom.css نبود ، ممنون میشم بیشتر توضیح بدبد که من چکارکنم ، چون زیاد وارد نیستم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز فایلی به نام Custom.css نبود ، ممنون میشم بیشتر توضیح بدبد که من چکارکنم ، چون زیاد وارد نیستم؟ در پوشه قالب در پوشه ی css یک فایل ایجاد کنید با نام TEMPLATE NAME-custom.css . به جای TEMPLATE NAME نام پوسته خودتان را بگذارید. برای نمونه اگر نام قالب شما atlas است .. نام فایل باید بدین سان باشد atlas-custom.css حالا هر گونه که می خواهید در این پرونده استایل دهی کنید. فونت بگذارید، رنگ اندازه و ... روش دیگری هم برای افزودن فونت هست و می توانید اینجا آن را دنبال کنید. http://www.gantry-framework.org/documentation/joomla/tutorials/custom_font.md ویرایش شده بهمن 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر