khodadad 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام من سایتم را به روی هاست برده ام حال وقتی می خواهم افزونه جدیدی نصب کنم با این خطا متوجه مواجه می شوم: JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فایل! لطفا راهنمایی بفرمایید چه طور باید ماژول جدید نصب کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام من سایتم را به روی هاست برده ام حال وقتی می خواهم افزونه جدیدی نصب کنم با این خطا متوجه مواجه می شوم: JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فایل! لطفا راهنمایی بفرمایید چه طور باید ماژول جدید نصب کنم؟؟ باسلام دوست عزیز این مشکل مربوط بهآدرس نادرست پوشه تمپ در جوملاتون هست باید اصلاحش کنید وبرای نصب ماژول هم فعلا میتونید ماژول رو در پوشه tmp موجود در روت جوملا از حالت فشرده خارج کنید و برای نصب از مسیر زیر استفاده کنید مدیریت افزونه ها -> گزینه دوم نصب از پوشه tmp لازم نیست آدرس بدید فقط دکمه نصب رو بزنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در بهمن 93 ممنون ولی بفرمایید چه طور باید این آدرس را اصلاح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 ممنون ولی بفرمایید چه طور باید این آدرس را اصلاح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باسلام در مدیریت جوملاتون به مسیر زیر بروید سایت -> تنظیمات کلی -> سریرگ سیستم -> قسمت تنظیمات سیستم سایت -> تنظیمات کلی -> سریرگ سیستم -> قسمت تنظیمات سرور در اولی میتوانید مسیر پوشه log و در دومی میتوانید مسیر پوشه tmp رو تغییر بدین مسیر هم بسته به کنترل پنل فرق میکنه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر