ehsan6889 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام به همه دوستانتوی تنظیمات قالب js awetive شرکت joomshaper گزینه ای هست که میشه کپی رایتو طراح رو تغییر دادوقتی تغییر دادم سایت فقط یک صفحه سفید بالا میاد!یه بار دیگه جوملا رو نصب کردم باز هم وقتی اینکارو کردم این اتفاق افتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام به همه دوستان توی تنظیمات قالب js awetive شرکت joomshaper گزینه ای هست که میشه کپی رایتو طراح رو تغییر داد وقتی تغییر دادم سایت فقط یک صفحه سفید بالا میاد! یه بار دیگه جوملا رو نصب کردم باز هم وقتی اینکارو کردم این اتفاق افتاد باسلام دوست عزیز شما نمایش خطاها رو فعال کنید تا معلوم شه مشکل از کجاست یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan6889 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز شما نمایش خطاها رو فعال کنید تا معلوم شه مشکل از کجاست یاعلی این کارو کردم اما چیزی دستگیرم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام اروری که میده رو اینجا بزارید تا دوستان بتونن راه حلی براتون ارائه کنند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan6889 0 ارسال شده در بهمن 93 http://unesco.zimashar.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در بهمن 93 وقت بخیر این صفحه سفید نمی باشد احتمال طوری تنظیم شده که اگر کلمه ایی در فوتر تغییر کند قالب غیرفعال شود، پوشه مدیریت باز می شود لطفا به حالت اولیه برگردانید و همچنین دسترسی برای یکی از مدیران ارسال نمایید تا مشکل شما را کاملتر بررسی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر