bossm 2 ارسال شده در بهمن 93 با سلام خسته نباشید من از جوملا 2.5 و ویرچومارت 2 و درگاه پی لاین استفاده می کنم . وقتی سفارشی پرداخت میشه و مراحل خرید انجام میشه بانک به لینک زیر انتقال پیدا می کنه : http://www.tolidiabedi.ir/index.php?option=com_virtuemart&view=pluginresponse&task=pluginresponsereceived&on=10b009&pm=5 و هیچ چیزی نشون نمیده .... می خواستم بدونم چطور این لینک باید چیزی نشون بده و از کجا تنظیم میشه خیلی هم سرچ کردم اما به نتیجه ای نرسیدم ... توی اینترنت هم خیلیا این مشکل رو داشتن اما جوابی نبود ... 1 واکنش ها : nima_666ev نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bossm 2 ارسال شده در بهمن 93 چیزی که ادم توی این انجمن نمی بینه جوابه !!! درگاه های بلااستفاده دیگه رو حذف کردم درست شد 1 واکنش ها : nima_666ev نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 چیزی که ادم توی این انجمن نمی بینه جوابه !!! درگاه های بلااستفاده دیگه رو حذف کردم درست شد باسلامدوست عزیز این انجمن بهترین انجمن پشتیبانی جوملا به زبان فارسی هستش اینکه شما جوابی دریافت نمیکنید ، دلیل بر بد بودن انجمن نیست حتما کسانی که پست شمارو خوندن ، جواب و راه حلی برای مشکل شما نداشتند که چیزی نگفتند! وگرنه نوشتن متن و سوال و جواب های بیهوده به دردتون نمیخوره که هیج بیشتر باعث سردرگمی خودتون میشه همیشه موفق باشید یاعلی 3 واکنش ها : nima_666ev، bossm و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر