vahid300 3 ارسال شده در فروردین 90 سلام امروز میخواهم سایتی را برای شما معرفی کنم که در این سایت شما میتوانید به صورت آنلاین برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس و جوملا به صورت آنلاین قالب طراحی کنید. سایت نیاز به آموزش خاصی ندارد فقط کافی است وارد سایت شوید و مراحل را طی کنید. سایت برای ایرانی ها مسدود است پس از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید. این هم آدرس سایت: http://template-builder.dart-creations.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 البته فكر ميكنم آي پي ايران رو مسدود كرده :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در فروردین 90 البته فكر ميكنم آي پي ايران رو مسدود كرده سلام سایت برای ایرانی ها مسدود است باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام من از چييييييز ** پي ** ان استفاده ميكنم ip = usa باز نميكنه :@ You are accessing this page from a forbidden country. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام مشکلی نداره / من تست کردم باز میشه البته با قیلطر ش؟ن ولی هیچی قالب دست ساز نمیشه ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام من از چييييييز ** پي ** ان استفاده ميكنم ip = usa باز نميكنه دوست عزیز من از قیلطر شکن استفاده کردم و مشکلی نداره و باز میکنه! این قالب ها به درد نمیخوره،چون کداش مثل آرتیستر سنگین میشه در ضمن برای دستکاری و ویرایش به مشکل بر میخورید :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BoXeR 2 ارسال شده در فروردین 90 برا من كه باز نشد فقط ميخواستم ببينمش حالا چيز زياد مهمي هم نيست همينطور كه شما دوستان و بزرگواران ميفرمايييد با تشكر از شما دوستان:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در فروردین 90 RTL نمی سازه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خیر، ظاهرا که این کار رو نمی کنه و خودتون باید rtl کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر