niloofar 1 ارسال شده در بهمن 93 درود بر دوستان.من میخواهم یک صفحه لاگین اختصاصی برای ورود به سایت ایجاد کنم.ولی چون هدر سایتم ثابت هستش. نمیشه.اگر میشه راهنمایی کنید که چطور این کاررو انجام بدهم.ممنون میشم.لینک و صفحه لاگین میخواهم به این صورت ایجاد شود.لیتکمنتظر راهنمایی شما دوستان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 درود بر دوستان. من میخواهم یک صفحه لاگین اختصاصی برای ورود به سایت ایجاد کنم. ولی چون هدر سایتم ثابت هستش. نمیشه. اگر میشه راهنمایی کنید که چطور این کاررو انجام بدهم.ممنون میشم. لینک و صفحه لاگین میخواهم به این صورت ایجاد شود. لیتک منتظر راهنمایی شما دوستان هستم. باسلام به نظرم کار سختی باشه!! چون شما باید برنامه نویسی رو بلد باشید و اینکه بتونید با کلاس ها و متدهای جوملا کار کنید شما باید یک صفحه html بسازید که اطلاعات رو با توابع و کلاس های جوملا چک کنه و اجازه ورود رو بده درحقیقت شما باید به طور کامل یک صفحه اختصاصی بنویسید که احتمالا شامل هزینه هایی میشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در بهمن 93 پس بنظرتون به غیر از صفحه اختصاصی زدن راهکار دیگه ای نیست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 93 شما یکم css بلد باشی میشه مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر