edvard 2 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان و اساتید ممنون میشم کمکم کنید.من یه پورتال با جوملا ره انداختم ولی مشکلی که هست اینکه یک قسمت پورتال یه سری امکانات خواص داره که اونو با پی اچی پی نوشتم و داخل سایت قرار دادم و اون قسمت نیاز مند یک بخش مدیریتی است حالا من میخوام توی جوملای خودم تو هر قسمتی که شده در بخش مدیریت یه لینک یا کامپونتی براش تعریم کنم که بشه تو خود جوملا اون بخش خاصو مدیریت کرد ممنون میشم منو کمک کنید خیلی به چالش خوردم لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان و اساتید ممنون میشم کمکم کنید.من یه پورتال با جوملا ره انداختم ولی مشکلی که هست اینکه یک قسمت پورتال یه سری امکانات خواص داره که اونو با پی اچی پی نوشتم و داخل سایت قرار دادم و اون قسمت نیاز مند یک بخش مدیریتی است حالا من میخوام توی جوملای خودم تو هر قسمتی که شده در بخش مدیریت یه لینک یا کامپونتی براش تعریم کنم که بشه تو خود جوملا اون بخش خاصو مدیریت کرد ممنون میشم منو کمک کنید خیلی به چالش خوردم لطفا راهنماییم کنید بهتر است API جوملا را در جوملای جهانی بررسی کنید. پیشنهاد بنده این است که پورتال را هم بر اساس API جوملا کار کنید و در نهایت مانند یک افزونه نصب کنید. اما اگر مشکل شما با یک لینک حل می شود دو روش به فکرم میرسد 1- شما یک منو بسازید و لینک پروتال را به منو بدهید و سپس دسترسی منو را برای مدیر سایت بگذارید. در این روش منو در بخش سایت است نه در بخش مدیریت 2- که یک افزونه نصب کنید . حالا خیلی هم اهمیت ندارد که چه افزونه ای . سپس درون فایل Php افزونه که هم نام با پوشه افزونه است به فایل پورتال Redirect کنید. از طریق فایل های زبان هم می توانید نام لینک را دگرگون کنید 1 واکنش ها : edvard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام من یکبار اگر اشتباه نکنم در سایت جومینا یک افزونه ای رو دیدم که کارش ایجاد منو برای مدیریت بود در توضیحاتش چیزی که یادم هست نوشته بود میشه جای منوها رو عوض کرد و منوی دلخواه نیز تعریف کرد سرچ کردم ولی پیداش نکردم خودتون هم یه سرچی انجام بدید شاید پیداش کردید و به کارتون اومد!! یاعلی 1 واکنش ها : edvard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 93 این لینک رو مطالعه کنید بد نیست: http://magazine.joomla.org/issues/item/721-Customizing-the-Admin-Menu افزونه ای که که کاربر Musio گفتن فک کنم اینه: http://www.pages-and-items.com/extensions/admin-menu-manager با تشکر یا حق 2 واکنش ها : m4mali و edvard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر