ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام.من یه سایت دارم که میخوام توی صفحه اولش یه عکس باز بشه و توی هر سایز مانیتوری اون صفحه و عکس full screen و بدون اسکرول باز بشه.کسی میتونه راهنمایی کنه از چه کد و سایز عکس یا افزونه ای میتونم استفاده بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام.من یه سایت دارم که میخوام توی صفحه اولش یه عکس باز بشه و توی هر سایز مانیتوری اون صفحه و عکس full screen و بدون اسکرول باز بشه.کسی میتونه راهنمایی کنه از چه کد و سایز عکس یا افزونه ای میتونم استفاده بکنم؟ باسلام دوست عزیز این بستگی به قالبتون داره که ریسپانسیو باشه یا نه درضمن برای قرار دادن فقط یک عکس در صفحه اول باید اینترو بسازید درمورد هردوش میتونید به راحتی با سرچ در انجمن به نتایج خوبی برسید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 خود قالبم رسپانسیو هست عرض عکس هم با تغییر سایز مانیتور ثابت میمونه مشکلم ارتفاع تصویره که اسکرول میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 خود قالبم رسپانسیو هست عرض عکس هم با تغییر سایز مانیتور ثابت میمونه مشکلم ارتفاع تصویره که اسکرول میشه باسلام دوست عزیز ریسپانسیو اصولا عرض رو تحت تاثیر قرار میده چون ارتفاع رو مطالب تعیین میکنند اگر میخواهید ارتفاع تصویر هم اسکرول نخوره باید تسلط خوبی به css داشته باشید یاعلی 1 واکنش ها : ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز ریسپانسیو اصولا عرض رو تحت تاثیر قرار میده چون ارتفاع رو مطالب تعیین میکنند اگر میخواهید ارتفاع تصویر هم اسکرول نخوره باید تسلط خوبی به css داشته باشید یاعلی راستش نمیدونم چکار کنم.این آدرسشه میشه یه نگاه بندازد ببینید چجوری میشه اینکارو کرد.ممنون میشم http://abretelaat.ir/amlak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 راستش نمیدونم چکار کنم.این آدرسشه میشه یه نگاه بندازد ببینید چجوری میشه اینکارو کرد.ممنون میشم http://abretelaat.ir/amlak باسلام دوست من گتید که قالبتون ریسپانسیو هست؟؟؟ پس باید درون فایل های css یک تا چنتا فایل css به نام responsive باشه پیداش کنید و درون این فایل ها این تکه کد رو سرچ کنید @media screen and (max-width: 980px) این کد میگه که اگر عرض صفحه بیشتر از 980 بود خصوصیات زیرش رو اعمال کن در اینجا بگرد ببین پیزی برای height تعریف شده یانه اگر نبود با کمی سعی و خطا میتونی درستش کنی خوب این واسه رزولوشن مانیتور های بزرگ بود برای بقیه مانیتورها هم بقیه @media screen هارو سرچ و ویرایش کن موفق باشی یاعلی 1 واکنش ها : ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست من گتید که قالبتون ریسپانسیو هست؟؟؟ پس باید درون فایل های css یک تا چنتا فایل css به نام responsive باشه پیداش کنید و درون این فایل ها این تکه کد رو سرچ کنید @media screen and (max-width: 980px) این کد میگه که اگر عرض صفحه بیشتر از 980 بود خصوصیات زیرش رو اعمال کن در اینجا بگرد ببین پیزی برای height تعریف شده یانه اگر نبود با کمی سعی و خطا میتونی درستش کنی خوب این واسه رزولوشن مانیتور های بزرگ بود برای بقیه مانیتورها هم بقیه @media screen هارو سرچ و ویرایش کن موفق باشی یاعلی بله رسپانسیو هست اما چنین فایل و چنین کدی داخلش نیستش.شما بررسی کردین امکانش هست از داخل css اینکارو کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 بله رسپانسیو هست اما چنین فایل و چنین کدی داخلش نیستش.شما بررسی کردین امکانش هست از داخل css اینکارو کرد؟ باسلام اگه ریسپانسیو باشه باید وجود داشته باشه مگر اینکه با اسم دیگه ای ذخیره شده باشه کمی جستجو کنید بین فایل ها درضمن اگر در نت کلمه قواعد ریسپانسیو رو سرچ کنید نتایج خوبی به زبان فارسی پیدا میکنید یاعلی 1 واکنش ها : ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر