bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 سلام. من می خواهم یه سایتی مثل این سایت رو طراحی کنم. هزینه طراحیش تقریباً چقدر می شه؟ کسی می تونه مشابه این سایت رو برام طراحی کنه؟ آدرس سایت: www.5241026.com/main خدماتی که به کاربران سایت می ده (از جمله اعتباردهی و دانلود فایل) برام خیلی مهمه لطفا هزینه طراحی سایت رو برام پاسخ خصوصی (پ . خ) بفرستید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 میشه بیشتر توضیح بدین چه ویژگی های خاصی داره؟ هم برای ارائه دانلود فایل افزونه رایگان هست و هم برای اعتبار دهی اگه هم اشتباه نکنم بعضیهاشون هم میتونن با هم ترکیب بشن و بشه مثل سایتی که گفتین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 قالبش رو می شه با آرتیستر درست کرد برای دانلود هم می شه از جی دانلود و افزونه های رایج دیگه استفاده کنید برای امتیاز دهی از آلفا یوزر و دیگر افزونه ها خوب می شه گفت شما می تونید بیشترین خرجی که بکنید به منصف بودن طرف نیز بستگی داره 100 بدید تا کلا براتون یکی کنه و بیاره تمیز به دست بشما خوب اگر می خواین یک سایت با قالب دلخوا باشه باید کمی تغییرات در خرج خودتون بکنید برید روی 200 و اگر دوست دارید براتون کامپوننت خاصی نوشته باشه و کلا دست نویس بشه خوب برید بالا 350 تا 500 :dodgy: خوب یک جوری توضیح بدید واضح باشه دوستان نیز راهنمایی کنند شما رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 شهریار دقیقاً بازاری مسئله رو توضیح داد ولی بیشتر این موارد توافقی خواهد بود و به پشتیبانی و موارد دیگه هم بستگی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام به قول دوستمون شهریار جون چی میخوایین! همونایی که ایشون در نظر گرفتن رو در نظر بگیرید با مقداری بالا یا پایین. اگه طراحی بخوایید که اونم قیمت داره! :at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 سلام. چیز مهمی که هست اینه که هر کاربر بتونه مبلغی رو از طریق بانک واریز کنه تو حساب کاربری خودش (البته این یکی رو این سایت نداره). و کاربر بتونه فایلهای خاصی رو که من می خوام بهش بفروشم دانلود کنه و قیمت اون فایلها از اعتبارش کم بشه. تو این سایت فایلها خوب زیر هم لیست نیستن ولی من می خوام تمیز و بدون فاصله زیر هم لیست شن. انجمن هم داشته باشه برای اینکه کاربرا بتونن برن و اونجا مشکلاتشون رو مطرح کنن مثل همین فروم جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام. چیز مهمی که هست اینه که هر کاربر بتونه مبلغی رو از طریق بانک واریز کنه تو حساب کاربری خودش (البته این یکی رو این سایت نداره). و کاربر بتونه فایلهای خاصی رو که من می خوام بهش بفروشم دانلود کنه و قیمت اون فایلها از اعتبارش کم بشه. تو این سایت فایلها خوب زیر هم لیست نیستن ولی من می خوام تمیز و بدون فاصله زیر هم لیست شن. انجمن هم داشته باشه برای اینکه کاربرا بتونن برن و اونجا مشکلاتشون رو مطرح کنن مثل همین فروم جومینا آقا رو ما هم میتونی حساب کنیا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر