parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام می خوام از ماژول ایدا نیوز تو منوی اخبار در فوتر سایتم استفاده کنم. تو تنظیمات ماژول رو انتخاب کردم اما بازم نمیاد حتی تو تنظیمات خود ماژول هم مجموعه رو روی اخبار گذاشتم اما بازم نشد .لطفا راهنماییم کنید؟!؟ مشکل بزرگیه برام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما در تنظیمات ماژول » اختصاص به منو را روی همه صفحات هم قرار می دهید باز هم نشان داده نمی شود ؟ در هیچ صفحه ای نشان داده نمی شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما در تنظیمات ماژول » اختصاص به منو را روی همه صفحات هم قرار می دهید باز هم نشان داده نمی شود ؟ در هیچ صفحه ای نشان داده نمی شود ؟ نخیر تو قسمت تنظیمات منو وقتی این ماژول رو انتخاب میکنه جلوش نمایش رو خیر میزنه درحالیکه من تو تنظیمات خودماژول اون را فعال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما نوع منوی شما چیست ؟ در تنظیمات ماژول و قسمت تخصیص به منو چک کنید روی همه صفحات باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما نوع منوی شما چیست ؟ در تنظیمات ماژول و قسمت تخصیص به منو چک کنید روی همه صفحات باشد نوع منویی که برای اخبار انتخاب کردم لیست مجموعس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر