parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام کلم به این لینک نگاه کنید: http://atrinachub.com/item/208-dresser از ماژول K2استفاده میکنم ولی میخوام کلمه ی کمد که سفید رنگ هستش و هم چنین جدول های زیرش نیاد فقط عکس باشه و متنهایی که خودم اضافه میکنم.باید چیکار کنم دوستان؟؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ببخشید این لینک رو ببینید: http://atrinachub.com/item/218-3-dressere نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 93 در مورد کمد. باید از قسمت مدیریت مجموعه ها و یا مدیریت منو ها اقدام کنید.یعنی نمایش عنوان مجموعه رو غیر فعال کنید. منظورتون از جدول هم متوجه نشدم! یعنی جدولی ندیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 در مورد کمد. باید از قسمت مدیریت مجموعه ها و یا مدیریت منو ها اقدام کنید.یعنی نمایش عنوان مجموعه رو غیر فعال کنید. منظورتون از جدول هم متوجه نشدم! یعنی جدولی ندیدم. منظورم همون کامنت،اون کادر مستطیلی که نوشته super user و ایناس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 93 منظورم همون کامنت،اون کادر مستطیلی که نوشته super user و ایناس وارد مجموعه مورد نظر شده و در قسمت "نمایش پارامترها آیتم" مواردی رو که میخوای نشون نده رو غیر فعال میکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parisa.z 1 ارسال شده در بهمن 93 وارد مجموعه مورد نظر شده و در قسمت "نمایش پارامترها آیتم" مواردی رو که میخوای نشون نده رو غیر فعال میکنی من همه این کارارو انجام دادم که به نتیجه رسیدم ازشماها بپرسم در این حد که راضیم دسترسی بدم فقط حل بشه این مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 93 من همه این کارارو انجام دادم که به نتیجه رسیدم ازشماها بپرسم در این حد که راضیم دسترسی بدم فقط حل بشه این مشکل امیدوارم بتونم مشکلتون و حل کنم دسترسی رو پیام خصوصی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر