khodadad 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام من سایتم را روی هاست برده ام و تنظیمات فایل configuration.php را هم اینگونه تغییر داده ام: public $host = 'localhost';public $user = 'saminboo_samin';public $password = '------';public $db = 'saminboo_saminbook'; اما بازهم با این پیغام مواجه می شوم: Database connection error (2): Could not connect to MySQL. لطفا راهنمایی بفرمایید. دامنه: saminbook.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما مسلما شما یوزر یا پسورد یا نام دیتابیس را اشتباها وارد می کنید مجدد برسی کنید و در صورت امکان کپی پیست کنید جداول هم ایمپورت کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در بهمن 93 بله مجددا نیز ایمپورت کردم ولی باز هم به پایگاه متصل نمی شود؟ ممکن است اشکال ازجای دیگری باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 93 من که تا حالا همچین مشکلی ندیدم! اما اگر از انجام کارتون مطمئنید با پشتیبانی هاستتون صحبت کنید! شاید دیتابیس به صورت لوکال هاست نباشد. البته نمیدونم امکان دارد این اتفاق بیافتد یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر