ali8014 2 ارسال شده در دی 93 سلام یه افزونه برای نسخه موبایل سایت میخوام یه دونه بود اما رو جوملا من کار نکرد گفت فایل xml وجود ندارد .. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام یه افزونه برای نسخه موبایل سایت میخوام یه دونه بود اما رو جوملا من کار نکرد گفت فایل xml وجود ندارد .. ممنون باسلام خوب فایل رو اکسترکت کنید ببینید این فایل وجود داره یا نه؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در دی 93 اره وجود داره همونی که اون خانومه نمیدونم چیچی نوشته بود گذاشته بود تو جوملا فروم :دی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 اره وجود داره همونی که اون خانومه نمیدونم چیچی نوشته بود گذاشته بود تو جوملا فروم :دی باسلام من یکه متوجه منظورتون نشدم!!! لطفا کمی واضح تر بگید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در دی 93 میخوام برای سایتم یه نسخه موبایل درست کنم که با موبایل میان ساده تر و سبک تر باشه ! برای همین دنبال افزونه هاش برای جوملا 3 هستم لینک دانلود یه افزونه رو معرفی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 میخوام برای سایتم یه نسخه موبایل درست کنم که با موبایل میان ساده تر و سبک تر باشه ! برای همین دنبال افزونه هاش برای جوملا 3 هستم لینک دانلود یه افزونه رو معرفی کنید. ممنون باسلام همین هفته پیش درمورد بحث شده کمی سرچ کنید در انجمن به نتایج خوبی میرسید یاعلی 1 واکنش ها : ali8014 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali8014 2 ارسال شده در دی 93 عزیزم ممنون از راهنماییت اما اگر با سرچ به نتیجه میرسیدم که تاپیک نمیزدم ! لطف کنید لینک تاپیک رو بدید :x نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر